Ingezonden persbericht


Persbericht

14 juni, 2007

Postini stelt Murray Demo aan als CFO

~ Voormalige Adobe Executive start in het managementteam van Postini ~

Postini, wereldwijd specialist in on-demand communicatiebeveiliging en compliance-oplossingen voor e-mail, instant messaging en het web, heeft Murray Demo aangesteld als executive vice-president en CFO. Demo gaat rapporteren aan Quentin Gallivan, president en CEO van Postini.

Na tien jaar voor Adobe Systems Inc. te hebben gewerkt, waarvan zes jaar als executive vice-president en CFO, maakt Demo de overstap naar Postini. Tijdens zijn periode bij Adobe had Demo de wereldwijde verantwoordelijkheid over financiën, beheer van relaties met investeerders, informatiediensten, vastgoed en faciliteiten, inkoop en de supply chain management-organisaties.

"We zijn zeer verheugd dat Murray het managementteam van Postini komt versterken. Hij neemt een grote hoeveelheid ervaring en expertise op het gebied van financiële zaken mee naar Postini, als ook zijn betrouwbare reputatie in de financiële wereld", zegt Quentin Gallivan, president en CEO bij Postini. "Murray's leidinggevende capaciteiten en kennis van strategische, operationele en financiële behoeften zijn goed inzetbaar bij een snelgroeiend bedrijf als Postini."

Demo is bachelor in Business Economics (UC Santa Barbara) en heeft zijn MBA behaald aan de Golden Gate University. Tijdens zijn carrière heeft hij verschillende leidinggevende functies bekleedt bij bedrijven als Miller Freeman, Visionary Corporate Technologies Group, First Image Management en GM Hughes Electronics. Tevens zat hij in het directiebestuur van Citrix Systems Inc.

"Ik heb erg veel zin om bij Postini aan de slag te gaan. Ik zie het als een uitdaging om mee te werken aan het verdere succes in de Software as a Service-markt voor communicatiebeveiliginge en compliance-oplossingen", zegt Demo. "Met een groot klantenbestand en een wereldwijde suite van on-demand-oplossingen heeft Postini een extreem goede positie. Daarnaast ben ik erg enthousiast over het feit dat ik nauw ga samenwerken met Quentin en de rest van het managementteam."

Over Postini
Postini is wereldwijd marktleider op het gebied van on-demand communicatiebeveiliging, compliance en productiviteitsoplossingen voor e-mail, instant messaging en internet. Postini's diensten zijn ontworpen om klanten te beschermen tegen virussen, spam, phishing, fraude en andere aanvallen. Tevens helpt Postini zijn klanten berichten te versleutelen om de vertrouwelijkheid en privacy te verzekeren en archiveert het de communicatie om compliance te garanderen en voorbereidingen te treffen voor e-discovery.

Meer dan 36.000 organisaties vertrouwen dagelijks op Postini voor hun bescherming tegen een scala aan dreigingen om daarmee betrouwbare communicatie te garanderen. Postini helpt deze klanten ook om compliant te zijn, juridische risico's te verminderen en intelligent beheer en naleving van het bedrijfsbeleid mogelijk te maken. Hiermee worden het intellectueel eigendom, de reputatie en de zakelijke relaties van een organisatie beschermd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Postini op info@postini.com of de website bezoeken http://www.postini.com.

###

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met René van den Nieuwenhof van LEWIS, Global Public Relations: Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: renev@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com