D atum: 20070614 Titel: Mamut finalist in Microsoft Worldwide Partner Awards Subject was: Mamut finalist in Microsoft Worldwide Partner Awards

PERSBERICHT

Mamut finalist in Microsoft Worldwide Partner Awards

(Oslo, 14 juni 2007) Microsoft heeft Mamut geselecteerd als een van de finalisten in de Microsoft Worldwide Partner Awards 2007. Uit een totaal van 1.800 inschrijvingen is Mamut met haar product Mamut Business Platform één van de drie finalisten in de categorie ISV/Software Solutions Partner of the Year. In de finale strijdt Mamut tegen de Amerikaanse bedrijven ICONICS en Workshare.

De finalisten en winnaars worden door Microsoft erkend als bedrijven met oplossingen die voorlopen in hun markten. De prijzen worden uitgereikt tijdens Microsofts Worldwide Partner Conference 2007, van 10-12 juli a.s. in Denver, Verenigde Staten.

"Om als finalist geselecteerd te worden, temidden van een sterke competitie van 1.800 bedrijven, is een zeer belangrijke waardering voor Mamut. Dit bevestigt dat onze oplossing, die zakelijke softwaretoepassingen met web based diensten verbindt, nu al sterk wordt gewaardeerd," zegt Dave Kroder, Country Manager van Mamut in Nederland.

Mamut Business Platform combineert de voordelen van zakelijke softwaretoepassingen en web based diensten (Software + Services) zodat alle gebruikers op elk apparaat (PC, mobiele telefoon, web browser) toegang hebben tot hun informatie.

Mamut en Microsoft hebben al jarenlang een sterke samenwerking. Hiermee wordt de mogelijkheid om producten aan te bieden die inspelen op de veranderende behoeften van midden- en kleinbedrijven in Europa versneld.

Positieve verwachting
Mamut is goed gepositioneerd voor verdere groei en verbetering van de resultaten in alle markten. Het bedrijf blijft zich richten op het bouwen en uitbreiden van strategische allianties met internationale partners in de verschillende markten zodat de distributie van Mamuts producten en diensten wordt verhoogd. De integratie van Active 24 zal het aanbod aan het mkb en consumenten versterken.


---
Over Mamut
Opgericht in 1994, Mamut (OSE "MAMUT") is een toonaangevende Europese leverancier van complete, geïntegreerde softwareoplossingen en internetdiensten voor kleine ondernemingen. Mamut levert complete en gebruiksvriendelijke oplossingen tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding, met geïntegreerde CRM, verkoopondersteuning, logistiek, financiële administratie, e-commerce, domeinen, e-mail, web hosting en beveiliging. Meer dan 300.000 Europese klanten vereenvoudigen hun dagelijkse werkzaamheden met oplossingen van Mamut. Voor meer informatie over Mamut en haar oplossingen zie www.mamut.nl

Neem voor meer informatie contact op met:
Dave Kroder, country manager Nederland van Mamut Software, tel 06-55883031, email: davek@mamut.nl of
Kalle Siebring van Hill & Knowlton, tel 020 404 47 07, email: ksiebring@hillandknowlton.com