Ingezonden persbericht


Persbericht

TallyGenicom introduceert nieuwe, snelle mono laser printer

9045N printer is ideaal voor veeleisende omgevingen

Veghel, 14 juni 2007 - TallyGenicom, een toonaangevende leverancier van bedrijfsprinters, introduceert de 9045N - een krachtige toevoeging aan de reeks robuuste mono laserprinters voor veeleisende omgevingen. De nieuwe printer is uitgerust met een 533Mhz-processor en is daardoor al binnen acht seconden bedrijfsklaar. Daarnaast is de 9045N, dankzij de hoge printsnelheid van maximaal 45 pagina's per minuut, zeer geschikt voor de grote printopdrachten binnen de huidige kantooromgevingen.

'In de huidige gejaagde kantooromgevingen is er meer behoefte aan bedrijfskritische, robuuste printers', stelt Duncan Vass, Product Manager bij TallyGenicom. 'De 9045N mono laserprinter is enerzijds een echt werkpaard, maar met de eigenschappen van een volbloed op het gebied van printsnelheid en -kwaliteit, voor fantastische resultaten in omgevingen waar bedrijfskritische printers noodzaak zijn.'

De 9045N biedt een hoge output van 150.000 pagina's per maand en is daarmee een ideale oplossing voor zelfs de meest veeleisende kantooromgevingen. De printer kan worden geconfigureerd met een indrukwekkende reeks papierverwerkingsopties, waaronder duplex. Zowel een 150-vels multi-purpose feeder als een 550-vels universele papiercassette kunnen ingezet worden.

Doordat de 9045N is uitgerust met TallyGenicom's Intellifilter-technologie kan probleemloos worden overgestapt vanaf andere printertechnologieën, zoals line printers of zelfs seriële dot matrix printers. Dure software is dus niet nodig. De 9045N is uitgerust met 128Mb geheugen dat kan worden uitgebreid tot 512 Mb, zodat de zwaarste printopdrachten uitgevoerd kunnen worden.

'Met de mogelijkheid om 150.000 pagina's per maand af te drukken betekent de 9045N voor bedrijven een omslag in hun printbehoefte en dankzij de vele mogelijkheden om papier te verwerken biedt het een oplossing voor elke kantooromgeving', aldus Vass. 'Ondernemingen met bedrijfskritische printeisen zullen profiteren van de robuustheid van de 9045N.'

Prijs en beschikbaarheid
De 9045N is beschikbaar voor ¤ 899,-.

Over TallyGenicom
TallyGenicom is één van de grootste bedrijven in de wereld uitsluitend geconcentreerd op het leveren van computerprinters, verbruiksartikelen en service aan commerciële en industriële gebruikers. Alle TallyGenicom-producten zijn ontworpen en vervaardigd om overtuigende, zakelijke printopdrachten te presteren in bedrijfstakken zoals de gezondheidszorg, vervoer, productie en retail. Grote internationaal opererende bedrijven zoals Wal-Mart, American Airlines, Tesco, Daimler Chrysler, Blockbuster en Volkswagen maken gebruik van TallyGenicom(TM)-printers vanwege hun aangepaste ontwerp, robuuste bouw, bewezen betrouwbaarheid en duurzaamheid.

TallyGenicom's wereldwijde hoofdkantoor is te vinden in de Verenigde Staten in Chantilly, Virginia nabij Washington DC. Het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Ulm, Duitsland. In Europa heeft TallyGenicom kantoren in Parijs, Wenen, Milaan, Basingstoke (GB) en wordt in Nederland verdeeld vanuit Veghel. In Azië heeft TallyGenicom kantoren in Singapore en Jiangmen, China. De onderneming zorgt voor de wereldwijde afzet van Tally(TM)-, Genicom(TM)- en TallyGenicom(TM)-producten.


---

Voor redactionele informatie, afbeeldingen of testmogelijkheden:

Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034, fax: 055-3602661, e-mail: marald@influx-pr.com, website: www.influx-pr.com