Ingezonden persbericht


CASIO Europe opent online reisbureau

'EXILIM Tours': Casio Online maakt droomvakantie werkelijkheid

Amstelveen, 14 juni 2007 ­ CASIO Europe opent het meest vernieuwende online reisbureau. Iedereen kan met 'EXILIM Tours' kosteloos deelnemen aan een unieke vakantie. Via www.exilim-tours.nl kan kosteloos een ansichtkaart verstuurd worden van de virtuele vakantie met een in scène gezette droomvakantiefoto.

Vakantiegangers houden vrienden en familie voor de gek door in scène gezette foto's in de vorm van een ansichtkaart gratis toe te sturen. Ze kunnen zichzelf onder andere vereeuwigen als stierenvechter in Mexico of als avontuurlijke visser in een bootje onder de Niagara Falls, maar ook op een schitterend jacht in St.-Tropez. Zo biedt het online reisbureau EXILIM Tours reizigers een virtuele vakantie naar bijzondere reisbestemmingen. De ansichtkaarten zijn tevens als e-card te versturen of als wallpaper voor pc's te gebruiken.

Op www.exilim-tours.nl introduceert Casio ook zijn nieuwste EXILIM-digitale camera's: de EX-V7 en EX-Z1200. Met deze camera's zijn personen altijd voorbereid om alles wat ze meemaken, optimaal vast te leggen. Dankzij het 4x beeldstabilisatiesysteem maken de camera's zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden uiterst heldere en scherpe foto's. Daarnaast zijn de camera's uitgerust met een Super Life-batterij voor uitzonderlijk lang fotografeerplezier. De compacte EX-V7 heeft een innovatieve 7x interne optische-zoomfunctie waarmee objecten op afstand makkelijk en snel als van dichtbij te fotograferen zijn. De EX-Z1200 biedt met 12,1 megapixels een ongeëvenaarde scherpte. Met deze resolutie is werkelijk alles tot in detail vast te leggen. Gebruikers kunnen een overzichtsfoto maken en thuis een gedeelte uitvergroten of de volledige foto op posterformaat latenafdrukken. Dit uiteraard zonder concessies te doen aan de scherpte van de afbeelding.

Bij de www.exilim-tours.nl-actie maakt iedereen kans op mooie prijzen, zoals een NAVIGON-navigatiesysteem, een HTC Smartphone met het Windows Mobile-besturingssysteem of een cadeaubon van Sixt rent a car. CASIO Europe organiseert deze actie ter introductie van de EXILIM EX-V7 en EX-Z1200. De actie waarmee vrienden, bekenden en familie te verrassen zijn met een bijzondere ansichtkaart via www.exilim-tours.nl, loopt tot 18 juli 2007.

###

EXILIM is een geregistreerd handelsmerk van Casio Computer Co., Ltd.