Gemeente Den Haag

De door u opgevraagde pagina is niet gevonden op onze server. Het is mogelijk dat u het adres verkeerd heeft getypt. Ook is het mogelijk dat een hyperlink niet langer actief is of dat het door u opgevraagde document niet meer bestaat.

In enkele gevallen verwijst een zoekmachine (zoals Google) naar een pagina die niet langer online is. Misschien helpen onderstaande links u verder. Of u kunt eventueel de opties in de rechter kolom proberen.

Loket
U wilt iets aanvragen bij de gemeente Den Haag: een vergunning bijvoorbeeld, een uittreksel van het bevolkingsregister, een paspoort of een afvalcontainer.

Stadsdelen
Den Haag is opgedeeld in acht stadsdelen. Ieder stadsdeel heeft een eigen stadsdeelkantoor. U kunt daar terecht voor veel zaken waarvoor u anders op het stadhuis zou moeten zijn.

Bestuur en Beleid
Hoe wordt de gemeente Den Haag bestuurd en door wie? En wat wil de politiek dat er de komende jaren met de stad gebeurt? De antwoorden op dit soort vragen vindt u in deze rubriek.

Plannen en projecten
Den Haag is in beweging op allerlei gebied. De bouwplannen in de omgeving van het Centraal Station, sociale plannen en initiatieven voor het bevorderen van werkgelegenheid, Randstadrail, de campagne tegen het wildpassen; onder deze rubriek vindt u, gerangschikt op thema, de projecten en plannen van de gemeente.

Gemeentelijke organisatie
De gemeente Den Haag is opgedeeld in een aantal diensten, elk met hun eigen werkterrein. U vindt ze hier opgesomd.

Stadskrant
Hier vindt u al het nieuws op de website van de gemeente Den Haag. Maar er is ook het overzicht van zaken die de gemeente wettelijk verplicht is te publiceren, de 'gemeenteberichten'.

Feiten en cijfers
De rubriek voor feiten, cijfers en onderzoeken die beschikbaar zijn over de gemeente Den Haag.
Zie ook
Sitemap
Zoeken
Contact
Information in English
Evenementen in Den Haag