Woningcorporatie Ymere kiest Green Valley CMS

14.06.2007 / 14:54 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Green valley b.v.

Green valley b.v.

Delft, 14 juni 2007, Nederlandse grootste woningcorporatie Ymere heeft op 8 juni '07 gekozen voor Green Valley. Green Valley levert een gepersonaliseerde WebPortal voor klanten en een kennissysteem voor backoffice medewerkers. Ymere is de eerste woning corporatie die op zo'n grote schaal Internet technologie inzet om de online dienstverlening te verbeteren.

Klanten van Ymere kunnen straks via de WebPortal inloggen om gebruik te maken van extra services voor huurders, zoals reparatieverzoek, huurincasso, etc. Op de 'Mijn Yemere' pagina kan de klant vervolgens de status van zijn verzoek blijven. Daarnaast krijgt hij persoonlijk nieuws en andere informatie gepresenteerd welke is samengesteld op basis van woongegevens en persoonlijke voorkeuren.

Naast de website wil Ymere ook de kennishuishouding van de eigen organisatie verbeteren. Middels een uitgebreid kennissysteem ontwikkeld op de technologie van Green Valley en AskNow wil zij haar klanten beter en efficiënter gaan servicen. Call center medewerkers kunnen met het Kennissysteem sneller en beter helpen bij vragen en problemen waarbij de belasting van de Back Office medewerkers tot een minimum wordt beperkt.

Green Valley is een vertrouwde leverancier van web content management oplossingen voor diverse marktsegmenten. Met de software van Green Valley maakt kunnen organisaties geavanceerde Customer Self Service Portals, intranetten en websites ontwikkelen en zelf beheren.

////////////////////// Einde persbericht /////////////////////