Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 14 juni 2007

NXP Semiconductors kiest Orange Business Services voor internationale IT- en netwerkdiensten

Orange Business Services is door NXP Semiconductors geselecteerd als belangrijkste partner voor wereldwijde IT- en netwerkdiensten.

De driejarige overeenkomst tussen Orange Business Services en NXP Semiconductors omvat onder meer een instant messaging service voor de medewerkers van NXP. Deze service maakt wereldwijde samenwerking en werken in teamverband mogelijk voor 25.000 eindgebruikers. Orange Business Services levert behalve IT-diensten ook netwerk- en beveiligingsdiensten, die NXP een maximale flexibiliteit en kostencontrole bieden. De samenwerking is voor NXP een belangrijke stap op weg naar het realiseren van een betrouwbare, kosteneffectieve IT-infrastructuur, na de afsplitsing van Royal Philips Electronics vorig jaar.

Orange Business Services dankt het contract aan aantoonbaar goede prestaties in het verleden, goed inspelen op de vereisten van NXP en een bijzondere inspanning om de halfgeleiderindustrie en de rol die NXP in deze industrie wil spelen te begrijpen.

"NXP is verheugd over de wereldwijde IT- en netwerkdiensten van Orange Business Services, waarmee we onze IT-kosten aanzienlijk kunnen reduceren en gelijktijdig onze prestaties kunnen verbeteren", zegt Louis Luijten, Chief Information Officer van NXP Semiconductors. "Operationele resultaten en kosteneffectiviteit zijn doorslaggevend voor de groei van NXP. We geloven dan ook dat de implementatie van deze netwerkdiensten ons een stap dichter bij het realiseren van onze doelstellingen brengt."

"We zijn erg tevreden met deze samenwerking en het vertrouwen dat NXP in ons heeft", zegt Jeroen van Brussel, Managing Director van Orange Business Services Nederland. "Onze diensten zullen de basis vormen voor de internationale IT-infrastructuur van NXP. We zien de samenwerking op het gebied van IT-netwerkdiensten als een mijlpaal in het partnerschap. We kijken ernaar uit NXP in de toekomst verder te adviseren en NXP te ondersteunen bij het aanboren van nieuwe markten."

Over Orange Business Services
Orange Business Services vertegenwoordigt sinds 1 juni 2006 de zakelijke communicatieoplossingen en -diensten van de France Telecom Group. Eerder werden die vertegenwoordigd door de verschillende merken van France Telecom, waaronder Equant.

De portfolio bestaat uit voice-, data- en mobiele diensten, IT-expertise en managed services. Alle producten en diensten hebben als doel de bedrijfsprocessen van klanten te optimaliseren en hun productiviteit te verbeteren. Orange Business Services heeft vestigingen in 166 landen en heeft klanten in 220 landen. Meer informatie is beschikbaar via www.mnc.orange-business.com .

Voor meer informatie over Orange Business Services kunt u contact opnemen met Bas Lepelaars, Orange Business Services: Tel: +31 (0)20 606 92 77
E-mail: bas.lepelaars@orange-ftgroup.com
Website: http://www.mnc.orange-business.com

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS, Global Public Relations: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: maudg@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com