Ingezonden persbericht


14 juni 2007
PERSBERICHT

Kapaza! breidt uit naar Frankrijk en Spanje

De populaire advertentiesite Kapaza! is vanaf vandaag ook in Frankrijk en Spanje beschikbaar. Met de lancering van lokale sites in deze landen wil Kapaza! de internationale handel via internet verder stimuleren. Tot op heden was de advertentiesite al beschikbaar in Nederland en België.

Dagelijks plaatsen zowel particulieren als bedrijven vele duizenden advertenties op Kapaza!. Kapaza! biedt al haar diensten gratis aan, heeft een erg uiteenlopende inhoud en is erg gemakkelijk om te gebruiken. Die factoren zorgen ervoor dat de advertentiesite zo succesvol is.

De opening van Kapaza! in Frankrijk en Spanje is voortgekomen uit de veelvuldige vraag naar een lokale versie van Kapaza! van gebruikers uit deze landen en de internationale ambities die Kapaza! heeft. De Franse versie van Kapaza! is te vinden op www.kapaza.fr, de Spaanse versie op www.kapaza.es.

Kapaza! zal haar diensten in meer landen gaan aanbieden. Hiermee wordt een Internationaal handelsplatform gecreëerd, wat grote voordelen heeft voor haar Nederlandse gebruikers. De op Kapaza! Nederland aangeboden objecten zijn namelijk ook via de Internationale sites van Kapaza! vindbaar. Hierdoor heeft de Nederlandse Kapaza! gebruiker een grotere verkoopkans van zijn object.

Over Kapaza!
Kapaza!, gevestigd in Utrecht, werd in 2003 opgericht in Nederland en België en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste en meest gebruikte advertentiesite van België* en één van de snelst groeiende handelsplaatsen van Nederland. Momenteel telt Kapaza! ongeveer één miljoen gebruikers. Er staan ruim 950.000 advertenties verspreid over ruim 1.000 rubrieken op Kapaza!. Dagelijks trekt Kapaza! 250.000 bezoekers die ruim 5 miljoen pagina's (pageviews) per dag opvragen. In de filosofie van Kapaza! staat het gratis aanbieden van diensten centraal; de plaatsing van advertenties en het versturen van reacties en biedingen op advertenties gebeurt geheel kosteloos, er wordt ook geen verkoopcommissie gerekend. De inkomsten van Kapaza! komen onder andere voort uit de verkoop van banner- en adverteerruimte.