Politie Gelderland-Midden

Man gewond naar ziekenhuis

Publicatiedatum: 14-6-2007 16:00:29

NIJKERK - Een 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is donderdag 14 juni rond 01.00 uur ernstig gewond geraakt op het Molenplein in Nijkerk. De man raakte bij vermoedelijk een mishandeling zodanig gewond aan zijn hoofd, dat hij is afgevoerd naar het ziekenhuis. De man is daar geopereerd. Naar verluidt zou zijn situatie op dit moment (donderdagmiddag 14 juni) als `stabiel' aangeduid kunnen worden.

Tijdens het onderzoek, dat direct door de politie werd ingesteld is een 56-jarige inwoner uit Nijkerk aangehouden. De man was ter plaatse aanwezig, doch kon of wilde zich niet legitimeren. In zijn fouillering trof de politie een stroomstootwapen aan. Dit wapen is in beslag genomen. Inmiddels is uit onderzoek gebleken dat deze man met de mishandeling van het gewonde slachtoffer vermoedelijk niets te maken heeft.

Verdachte
Naar aanleiding van andere verklaringen is de politie op zoek naar een 34-jarige Nijkerker. De man zou meer weten van de vermoedelijke mishandeling. De politie wil hem daarover gaan horen.

voor nadere informatie:
Bureau Communicatie
politie Gelderland-Midden
district West-Veluwe Vallei
Harry Munniksma
0318 688 221

---