Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Information Builders Nederland breidt team uit

Amstelveen, 14 juni 2007 - Information Builders, ontwikkelaar van business intelligence- en integratieoplossingen, heeft per juni vier nieuwe medewerkers aangetrokken voor de Nederlandse vestiging van het softwarebedrijf. De groei van het Information Builders team illustreert de toenemende vraag naar integratie- en BI-oplossingen in de Benelux.

De Britse Colin Brooks zet voor Information Builders zijn brede technische achtergrond in als Senior Professional Services Integrations Consultant. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de implementatie van integratieprojecten. Brooks werkte hiervoor voor Adobe Systems Benelux B.V. als technisch architect. Daarvoor heeft hij technische functies bekleedt bij verschillende bedrijven.

Ghislaine Jonker-Lieuwen gaat als Marketing Communications Manager Benelux aan de slag bij Information Builders. Zij heeft een uitgebreide kennis van marketingcommunicatie in de IT-branche. Jonker-Lieuwen werkte hiervoor bij verschillende internationale bedrijven als Kyocera en HP, waar ze coördinerende functies vervulde.

Ben Smits is bij Information Builders begonnen als Account Manager. Hij heeft hiervoor verschillende functies gehad zoals strategisch account manager, sales manager en business development manager bij onder meer Ordina en Centric IT Solutions. Hij heeft brede kennis van hardware, BI, CRM en ERP.

Bert Utrecht start als Pre Sales Engineer. Hiervoor heeft hij bij onder meer Atos Origin en BI4U gewerkt. Bij de laatste partij deed hij uitgebreide kennis op, op het gebied van Business Intelligence.

Colin Brooks

Ghislaine Jonker-Lieuwen

Ben Smits

Bert Utrecht

Over Information Builders

Information Builders is een onafhankelijke en toonaangevende ontwikkelaar van enterprise business intelligence- en Integratiesoftware, waarmee alle bedrijfsinformatie gemakkelijk en snel beschikbaar gemaakt kan worden voor interne en externe relaties, op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Information Builders heeft meer dan 12.000 klanten wereldwijd, waaronder de meeste Fortune Top 100-bedrijven. Met 1.800 medewerkers in 47 kantoren wereldwijd realiseert Information Builders jaarlijks een omzet van meer dan USD 300 miljoen met zijn producten WebFocus (Business Intelligence) en iWay (Integratie/SOA).

WebFocus is een schaalbare en gebruiksvriendelijke Enterprise Business Intelligence-oplossing die rapportage en Analyse op maat aanbiedt vanuit alle informatiebronnen van het bedrijf. iWay Software biedt eenvoudig te implementeren, open standaard integratieoplossingen die organisaties in staat stellen alle informatiebronnen en -applicaties van een bedrijf te integreren om de integratieservices wanneer nodig te hergebruiken.


* * * *

Fotomateriaal is via onderstaande gegevens op hoge resolutie beschikbaar. Voor meer informatie kijk op www.informationbuilders.nl of neem contact op met:

Information Builders

Lisette Huyskamp

Senior Marketing Manager EMEA

t: 020 456 3333, 06 212 300 39

e: lisette_huyskamp@ibi.com

Zeno Group

Hella van Leeuwen

t: 020 30 10 989

e: hella.vanleeuwen@zenogroup.com