Politie Gelderland-Zuid

Wie kent graffiti spuiters en ruitenkrassers

Tiel, 14-06-2007 o Politieteam Tiel onderzoekt meerdere zaken, waarbij onbekenden gebouwen met verf hebben ondergespoten -graffiti- en ruiten bekrast. Voor de laatste stap om verdachten aan te houden, roept de politie uw hulp in.

In heel Tiel, specifiek de stationbuurt en de zogenoemde Berenkuil (rotonde Rivierenlandlaan/ Provincialeweg/Schaardijkweg) zijn gevelmuren ondergespoten met verf. Het betreft dan zogenaamde tags als handtekening van de dader(s). Daarnaast zijn in het centrum meerdere winkelruiten bekrast met een scherp voorwerp. Twee verschillende vormen van vernieling, die voor de gedupeerden veel kosten met zich meebrengen.

Informatie onderzoeken

Op dit moment onderzoeken agenten veertien zaken. Daarin wordt met meerdere getuigen gesproken. Ook worden gemaakte foto's van de vermoedelijke dader(s) bekeken en enkele genoemde namen onderzocht.

Getuigen oproep

Hebt u informatie over deze zaken en wilt u helpen deze vorm van openlijk geweld tegen goederen op te lossen? Bel dan de politie via telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie melden via telefoonnummer 0800-7000 bij "Meld Misdaad Anoniem". (01)

Laatst gewijzigd 14-06-2007 16:57 | © Politie Gelderland-Zuid |