Gemeente Teylingen

geboortetas

Burgemeester verrast ouders met geboortetas

14 juni 2007

PERSBERICHT 14 juni 2007 - Burgemeester Schelberg heeft vanochtend vijf kersverse ouders verrast met een cadeautje van de gemeente: de geboortetas. Hiermee wil de gemeente de jonge Teylingers een warm welkom geven. De ouders deden de afgelopen dagen aangifte van hun pasgeboren baby in het gemeentekantoor in Sassenheim.

Vanaf nu ontvangt elke ouder bij de geboorteaangifte de geboortetas van de gemeente. Hierin zit een speciaal Teylingen-slabbetje, maar ook een welkomstbrief en informatie over de hielprik en de speel-o-theek in Teylingen. De gemeente wil zo de nieuwe Teylingers een warm welkom geven. Omdoen slabbetje bij Bart van der Willik

Jong in Teylingen

Met het speciale Teylingen-slabbetje start de gemeente de rubriek `Jong in Teylingen' op de gemeentelijke website www.teylingen.nl. Hierin kunnen Teylingers hun pasgeborenen voorstellen aan de rest van de gemeente.

Wilt u uw baby voorstellen aan Teylingen? Stuur dan een leuke foto van uw baby, met het Teylingen-slabbetje om, naar website@teylingen.nl.

Nieuwe inwonersmap

Andere nieuwe inwoners heet de gemeente vanaf vandaag welkom met een speciale inwonersmap. Hierin zit informatie over de gemeente. Zoals onder andere de gemeentegids, informatie van de gemeenteraad, een parkeerschijf, de afvalwijzer en straatindeling, een theaterboekje van het Onderdak en het Trefpunt, een zwembadkaartje en een ja/nee sticker.

De 5 ouders die de geboortetas ontvingen ws

De vijf ouders die de eerste geboortetassen in ontvangst nemen zijn v.l.n.r.:

* De heer Sikking die op 10 juni 2007 een dochter heeft gekregen met de naam Nienke Willemijn

* Mevrouw van der Willik die op 5 juni 2007 een zoon heeft gekregen met de naam Bart Sven

* De heer van Montfort met zijn zoontje, die op 9 juni 2007 een dochter heeft gekregen met de naam Fenne Yvonne
* De heer Warmerdam met zijn zoontje, die op 9 juni 2007 een zoon heeft gekregen met de naam Joep Peter

* De heer Hendriks met zijn dochtertje, heeft op 8 juni 2007 een dochter gekregen met de naam Amber Theodora Francina