Politie Zeeland


---


Aanvulling persbericht O-1970-2007

Politie Zeeland onderzoekt schietincident Oosterschelde
Politie Zeeland is een onderzoek gestart naar het schietincident nabij de Oosterschelde op zondag 10 juni jl. Omstreeks 16.00 uur hebben vermoedelijk twee mannen een aantal projectielen afgeschoten vanaf de Oosterscheldedijk. Omdat het afvuren gepaard ging met harde knallen, vermoedt de politie dat er mensen iets gehoord of gezien moeten hebben, maar dit niet belangrijk genoeg vonden om te melden.

Tot nu toe heeft slechts één getuige zich gemeld. Omdat de politie deze melding heel serieus neemt, is zij een onderzoek begonnen. De politie is daarom nadrukkelijk op zoek naar aanvullende gegevens en mensen welke meer kunnen vertellen over dit incident.

Getuigen worden dringend verzocht zich te melden via 0900-8844.


Politie Zeeland werkt op de grens van land en water. Zij biedt politiezorg op maat aan de Zeeuwse bevolking en haar vijftien miljoen jaarlijkse gasten. Professioneel en integer levert het korps haar bijdrage aan de veiligheid en leefbaarheid in Zeeland.

Door wijk-, buurt- en dorpsgericht werken met zichtbare en aanspreekbare politie geeft politie Zeeland invulling aan het motto: 'Waakzaam en Dienstbaar'. Afwisselend werk met wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.

---- --