Kunstenaar Pim Smit gaat naakt schilderen


AMSTERDAM, 20070614 -- Kunstenaar Pim Smit gaat de hele maand augustus naakt schilderen in zijn atelier in het prachtige Tienen, België. Iedereen kan via de webcam meegenieten terwijl Pim aan zijn midsummer collection "The naked Truth" werkt. Op www.allesvoordekunst.nl kunnen kunstliefhebbers vanaf 1 augustus zijn streken met de kwast volgen. Van de Naked Truth collectie zal 1 Big Master worden aangeboden aan Stichting Aap.

Smit: "Ik hoorde dat DJ Giel Beelen naakte BN'rs zocht en toen `dacht ik waarom weer een talkshow en niets doen...' ik ga gewoon naakt schilderen, al dat gelul op TV!"

"Ik heb Giel dan ook persoonlijk uitgenodigd om bij mij naakt te komen schilderen. Wie weet kan hij met al zijn charmes nog wat leuke naaktmodellen meenemen." aldus Smit.

Smit schilderde al eens voor Beelen tijdens zijn nachtshow op 3FM en dit kunstwerk werd voor maar liefst 3000,- euro geveild tijdens de Glazen Huis actie. De kunstenaar hoopt op meer BN'rs en BV's die zich aanmelden om naakt met de kunstenaar te gaan schilderen!





Ingezonden persbericht