Ingezonden persbericht



Persbericht

Roermond, 25 mei 2007

LLTB en milieuwerkgroep Midden-Limburg organiseren praktijkbijeenkomst over onderhoud erfbeplanting

Een goed onderhouden erfbeplanting is een visitekaartje voor het bedrijf en draagt bij aan een aantrekkelijke omgeving. Daarom organiseren de LLTB en de milieuwerkgroep Midden-Limburg op donderdagavond 14 juni een praktijkbijeenkomst over onderhoud erfbeplanting.

Erfbeplanting zorgt ervoor dat de ruimtes waaruit het erf bestaat één geheel worden. Daarnaast vormt de beplanting de grens met het omringende landschap. Voor iedereen die meer wil weten over het onderhoud organiseren de LLTB en milieu-werkgroep Midden-Limburg een bijeenkomst op het bedrijf van Hans Geraets aan de Leukerweg 2 in Baexem. Hier zullen Ron Janssen van Milieucoöperatie Peel en Maas en landschapsarchitect Jo Geurts u meenemen en uitleg geven over de aanplant en het onderhoud van de erfbeplanting.

Voor de mensen die na deze introductie echt aan de slag willen wordt in de winterperiode een snoeidag georganiseerd. Ron Janssen en Jo Geurts zullen daarbij aandacht vestigen op het gebruik van het materiaal.

De deelnemers leren hoe ze met regelmatig onderhoud de ontwikkeling van de erfbeplanting kunnen bijsturen. De introductieavond die van 19.30 uur tot 21.30 uur duurt is gratis voor LLTB-leden. Niet-leden betalen een bijdrage van 10 euro. Aanmelden kan tot 7 juni bij de LLTB via e-mail info@lltb.nl of via telefoonnummer 0475-381847.



Ingezonden persbericht