Gemeente Bronckhorst
---


Inloopavond groenstructuurplan gemeente Bronckhorst op 14 juni a.s.

Hulp van inwoners gevraagd!

De gemeente Bronckhorst heeft een start gemaakt met het opstellen van een groenstructuurplan. In dit plan legt de gemeente vast wat het openbaar groen in Bronckhorst zo bijzonder maakt, waar het openbaar groen beter zou kunnen en hoe we dit moeten doen. De gemeente wil graag de hulp van inwoners bij het bepalen van mooie en minder mooie plekken openbaar groen in Bronckhorst. Daarom organiseert de gemeente op 14 juni een inloopavond.

Programma
De inloopavond is in het gemeentekantoor op de Banninkstraat in Hengelo Gld. (zaal Steen). Belangstellenden kunnen inlopen van 19.00 tot 21.00 uur. Tijdens de inloopavond kunnen zij aangeven wat voor hun mooie of juist lelijke plekken met openbaar groen in de gemeente zijn. Op kaarten van kernen van de gemeente geven zij dit, eventueel samen met de aanwezige medewerkers van de gemeente, aan. Als mensen foto's van deze plekken hebben, verzoeken wij hen deze mee te nemen!

Na de inloopavond worden alle foto's en opmerkingen geïnventariseerd. De gemeente bepaalt uiteindelijk welke ideeën en opmerkingen definitief verwerkt worden in het groenstructuurplan. De gemeente vindt het belangrijk om te weten hoe haar inwoners denken over het openbaar groen en ziet hen daarom graag op 14 juni a.s.!

Hengelo Gld., 1 juni 2007

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Marja Nengerman, afdeling communicatie, tel. (0575) 75 04 68.


---- --