Ingezonden persbericht


Almelo, 5 juni 2007

Autdoor SUV showdagen van 14 tot en met 16 juni

In Almelo is Autdoor SUV te vinden. SUV staat voor Sports Utility Vehicle, een automodel dat zich kenmerkt door prestatie, comfort, veiligheid en een stoere uitstraling. Het is niet voor niets dat dit segment jaarlijks groeit, en dat de meeste merken wel een SUV in hun leveringsprogramma hebben. Om iedereen bekend te maken met de verschillende SUV modellen houdt Autdoor SUV open huis, van 14 tot en met 26 juni a.s., met diverse activiteiten.

De Auto Unie Groep, waar Autdoor SUV onderdeel van uitmaakt, is officieel GM Chevrolet en Kia dealer en specialist voor de SUV's van vele andere merken. In de Autdoor SUV showroom vindt u dus bijvoorbeeld de volgende SUV's: de Chevrolet Captiva, Suburban, Avalanche en Tahoe, de Hummer H3, Infiniti FX 35, Kia Sportage en Sorento en een aantal gebruikte SUV's. De meeste SUVs worden door Autdoor SUV rechtstreeks vanuit de USA geïmporteerd.

Populair zijn bijvoorbeeld nu ook de nieuwe Ford Edge, Hyundai VeraCruz, de Toyota FJ Cruiser en verschillende hybride SUV modellen zoals de Chevrolet Tahoe Hybrid, Ford Escape Hybrid, GMC Yukon Hybrid, Lexus RX en Mazda Tribute Hybrid. Van al deze modellen heeft Autdoor SUV de informatie en kennis voorhanden en kunnen ze u een scherpe offerte maken.

Aktiemodel Kia Sportage Autdoor 4X4

Tijdens de showdagen wordt er ook een beperkt aantal Kia Sportages aangeboden in de exclusieve Autdoor 4X4 uitvoering. Deze Sportage is voorzien van een sterke 2.0i benzine motor, vierwielaandrijving, automatische airco, side bars, bumper grille, geavanceerd navigatiesysteem, achterspoiler en metallic lak. Normaal kost de Sportage in deze uitvoering bijna E 32.000,00. Tijdens de open dagen wordt die aangeboden voor slechts E 29.995,-.

Naast het unieke assortiment auto's is er tijdens de Autdoor SUV dagen nog veel meer te beleven. Er staan diverse demonstratie modellen klaar voor een unieke SUV beleving en het zelfs mogelijk een rit te maken op een quad..

Bezoekers aan de SUV open dagen zijn van donderdag 14 tot zaterdag 16 juni van harte welkom bij Autdoor SUV aan de Frederik van Eedenstraat 54. Dit is te vinden op de hoek met de Bornerbroeksestraat en is ondanks de wegwerkzaamheden normaal bereikbaar vanaf de Henriette Roland Holstlaan. Voor verdere details kunt u de websites www.autdoor.nl of www.suvnieuws.nl bezoeken.