KPN NV

Ook toegangskaartje via de mobiel voor concert Guus Meeuwis

DEN HAAG, 14 juni 2007 - Na een succesvol verlopen proef met mobiele toegangskaarten tijdens Pinkpop vorige maand is Beep! Mobile Tickets nu een samenwerking aangegaan met The Entertainment Group uit Hilversum. The Entertainment Group produceert de concerten voor ondermeer Marco Borsato, Ilse DeLange, Symphonica in Rosso en Guus Meeuwis. Het eerstvolgende concert waarvoor fans hun toegangskaarten op de mobiele telefoon kunnen ontvangen, is de extra matineevoorstelling van Guus Meeuwis op zondag 17 juni in het Philips stadion in Eindhoven.

Beep! directeur Robbert Klein Twennaar: "Tijdens Pinkpop heeft Beep! bewezen dat het een groot festival aankan en dat mobile ticketing veilig, eenvoudig en praktisch is. We hebben de laatste sceptici - als die er nog waren - definitief over de streep getrokken".

Chris Havinga, Commercieel Directeur van The Entertainment Group: "Wij streven met onze artiesten altijd naar innovatieve concepten. Met het oog op de steeds belangrijker wordende rol van de mobiele telefoon in onze maatschappij, is het aanbieden van concerttickets via de mobiele telefoon een logische aanvulling op de reguliere ticketverkoop".

Via Beep! is het mogelijk om een kaartje via internet te betalen en direct te ontvangen per sms en mail. Mobile ticketing begint een vaste plek te krijgen in de ticketing industrie. Het grote voordeel van mobiele tickets is dat je naast de directe ontvangst van je ticket ook via een aparte ingang het stadion in kan. Mobiele tickets voor het extra concert van Guus Meeuwis op 17 juni zijn te koop via www.beep.nl. Het matineeconcert van Guus Meeuwis op zondag 17 juni start om 16.00 uur.


Noot voor de redactie,