Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwegein, 14 juni 2007

PROVADA 2007: drukker dan ooit

De 2007-editie van de PROVADA die van 11 tot en met 13 juni heeft plaatsgevonden in de RAI te Amsterdam is zowel voor de standhouders, de bezoekers, als de organisatie enorm succesvol verlopen. Maar liefst 15.362 geĂŻnteresseerden hebben het Nederlandse vastgoedplatform bezocht, ruim 5.000 meer dan vorig jaar.

De PROVADA organisatie had voorafgaand aan de beurs de hoop uitgesproken tussen de 12.000 en 14.000 bezoekers te mogen ontvangen. Op maandag werd echter al duidelijk dat deze getallen niet te optimistisch waren ingeschat. John Kerkhoven, commercieel directeur: "Het aantal registraties was op maandag al bijna verdubbeld ten opzichte van vorig jaar en dinsdagmiddag zaten we al op de 10.000. Dat we meer dan 15.000 bezoekers mochten ontvangen, hadden we niet durven hopen."

De groei van het aantal bezoekers is mogelijk mede te danken aan de aanwezigheid van nieuwe doelgroepen als de woningcorporaties, eindgebruikers en het grote aantal gemeenten. Maar ook het inhoudelijke programma met vele debatten, congressen en seminars trok veel belangstelling. Met name het Beleggersdebat op dinsdag en het Corporatiedebat op woensdag waren zeer druk bezocht.

Einde Bericht