Maxeda

Ronald van der Mark beste CFO van Nederland

Amsterdam, 14 juni 2007. Ronald van der Mark, CFO van Maxeda, is tijdens het Jaarcongres Financieel Management verkozen tot `CFO van het Jaar'. Van der Mark werd geprezen door de jury om zijn vermogen tot "waarde creatie voor Maxeda door met veel focus en drive, processen te optimaliseren en een groot aantal belangrijke projecten te realiseren."

De CFO Dag is hét evenement van en voor de financiële top in Nederland met de benoeming van de `CFO van het Jaar' als hoogtepunt. Van der Mark won in de categorie `CFO's niet beurs genoteerde ondernemingen' en versloeg andere genomineerden als Pieter Verboom (luchthaven Schiphol); Jaap van Everdingen (KPMG); Johan van Manen (ingenieursbureau DHV); Cees den Ouden (oliemaatschappij Argos) en Brain Mackie (drank importeur Maxxium).

De jury stond onder toezicht van Willem Vermeend (voormalig Staatssecretaris van Financiën en Minister van Sociale Zaken); Jan Hommen (voormalig CFO van Koninklijke Philips Electronics N.V.); Tom de Swaan (voormalig CFO van ABN Amro Bank N.V.) en Eric van de Merwe (zelfstandig adviseur en voormalig CFO van Fortis Bank Group). Van der Mark ontving de prijs uit handen van voormalig Minister van Financiën Gerrit Zalm.

Tony DeNunzio, Bestuursvoorzitter van Maxeda: "We zijn trots dat Ronald erkenning heeft gekregen van andere collega CFO's voor zijn belangrijke bijdrage aan ons huidige succes als retail groep."

Ronald van der Mark, CFO Maxeda, was aangenaam verrast: "Ik ben zeer vereerd met deze prijs. Het is voor mij een erkenning voor de goede resultaten die we als retail groep hebben bereikt sinds we van de beurs zijn. Met steun van onze private equity investeerders kunnen we ons volledig focussen op waardecreatie voor de winkelketens van Maxeda."

Einde bericht

Voor meer informatie
Maxeda
Corporate Communications
Arnold Drijver
Telefoon: 020-5490433


---- --