IBM benoemt IT Solution Partners tot Business Partner


AMSTERDAM, 20070614 -- IT Solution Partners is door IBM Nederland aangewezen als officieel IBM Business Partner. Een belangrijke stap voor IT Solution Partners, door deze strategische samenwerking met IBM aan te gaan is IT Solution Partners nog beter in staat om end to end oplossingen te bieden waarbij de business van de klant centraal staat.

Shahrooz Safarghandi, directeur IT Solution Partners: `Het strategische IBM Partnership betekent een belangrijke uitbreiding van de mogelijkheden die IT Solution Partners biedt. Door de benoeming tot IBM Business Partner heeft IT Solution Partners niet alleen sneller toegang tot technische kennis, maar ook tot de productinnovaties van IBM. Door deze expertise te combineren met de kennis die wij van onze klanten hebben, kunnen wij IBM-technologie op innovatieve wijze inzetten. En hiermee nog betere oplossingen bieden voor de ICT-behoeften van onze klanten waarbij de business van de klant centraal staat. Een belangrijk voordeel voor desbetreffende klantorganisatie, IT Solution Partners levert een totaal oplossing waarbij het klantcontact centraal wordt opgepakt vanuit ??n organisatie'.

Het strategische partnerschip wat IT Solution Partners met IBM is aangegaan past uitstekend binnen de visie van IT Solution Partners: het adviseren en leveren van oplossingen welke gericht zijn op effici?nter werken met optimaal resultaat door ondersteuning van ICT. "Door IBM technologie goed toe te passen - voornamelijk op gebied van server en storage oplossingen - wordt het effici?nter gebruiken van IT architectuur een feit", aldus Jochem Steman, verantwoordelijk voor de Business Unit infrastructuur.

IT Solution Partners
IT Solution Partners heeft ruime ervaringen in het aanbieden van ICT-diensten en streeft naar het optimaliseren en continueren van bedrijfsprocessen. Dit doet ze middels een breed pakket van diensten op het gebied van beheer, ontwikkeling, infrastructuur, licenties, kosten reducering, detachering en opleidingen. Door de brede focus op zowel de techniek als de business is IT Solution Partners in staat structurele oplossingen te leveren. Bezoek voor meer informatie www.itsp.nl





IT Solution Partners