Ingezonden persbericht



Hengelo, 24 mei 2007

Kaartverkoop 'Dancing with the Stars in Twente' gestart

Op 14 juni vindt in het Rabotheater het Stijldansgala 'Dancing with the Stars in Twente' plaats. Kaarten voor dit unieke evenement kosten ¤ 30,- en zijn te bestellen via www.rabotheaterhengelo.nl. De opbrengst van dit gala komt ten goede aan het Rode Kruis in Twente.

Het jaarlijks terugkerende Rode Kruis-gala staat deze keer in het teken van het dansfestijn dat miljoenen Nederlanders aan de buis gekluisterd hield. Aan het Twentse 'Dancing with the Stars' hebben topdansparen, -scholen en ­trainers uit de regio hun medewerking verleend.

Op de dansvloer verschijnen o.a. Kim Kötter, zakenvrouw Yvonne Verdockschot, Burgemeester van Hengelo, F. Kerckhaert, voormalig profwielrenner Erwin Nijboer en internationaal springruiter Gert Jan Bruggink. Samen met hun professionele danspartners zullen zij strijden om het goud.

De presentatie is in handen van Irene van de Laar. Ze was ooit zelf deelneemster aan het succesvolle tv-programma en weet dus als geen ander hoe onze Twentse sterren zich voelen. De avond wordt afgesloten met een spetterende slotact van Anita Meyer.

Tijdens deze feestelijke avond wordt een cheque uitgereikt aan het Twentse Rode Kruis. Met de opbrengst van het gala gaat het Rode Kruis een werkgroep opstarten in Twente, met het doel betere voorzieningen te realiseren voor de jongere gehandicapte die nog thuis woont. Op deze manier kan deze groep gehandicapten beter deelnemen aan de samenleving.

Om de beste zitplaatsen te bemachtigen en daarnaast de VIP-afterparty bij te kunnen wonen, kan men ook een speciaal sponsorarrangement reserveren. Dit arrangement kost ¤ 100,- p.p. Meer informatie hierover is te vinden op www.rodekruisbaltwente.nl.

Vrije giften t.b.v. het Rode Kruis kunnen worden gestort op bankrekeningnummer: 179161466.

Programma
20.00 uur Eerste sessie Dancing with the Stars
21.00 uur Pauze
21.30 uur Tweede sessie Dancing with the Stars
22.30 uur Optreden Anita Meyer
23.00 uur Prijsuitreiking Dancing with the Twentse Stars en overhandiging
cheque Rode Kruis
23.15 uur Einde

----------------------------