Politie Zeeland


---


W-1996-2007 Woninginbraak in Vlissingen
Donderdag tussen 13.30 en 14.00 uur werd ingebroken in een woning in de Jacob Catslaan in Vlissingen.
Uit de woning werden een laptop, een paar sloffen sigaretten, enkele MP3-spelers en sieraden met onbekende waarde weggenomen.

O-1997-2007 Ongevallen in Goes
Op de Ringbaan-west is donderdag om 18.40 uur een 19-jarige automobilist uit Goes tegen een vrachtwagencombinatie gereden.
De 19-jarige verloor bij het verlaten van de rotonde de controle over zijn auto en reed door de middenberm tegen een vrachtwagencombinatie die bestuurd werd door een 28-jarige man uit Utrecht. De personenauto is vermoedelijk total loss. De vrachtwagencombinatie liep schade op aan zowel de trekker als de aanhanger.

Op de Deltaweg verloor een 23-jarige automobilist uit 's-Gravenpolder donderdag om 18.50 uur de controle over zijn voertuig.
Hij kwam uit de richting van Goes en verloor, vermoedelijk door een lekgeraakte band, de controle over zijn auto. Hierdoor botste hij tegen de vangrail waarbij de auto beschadigd raakte.

In de Buys Ballotstraat kwamen om 19.10 uur drie auto's met elkaar in botsing.
Alledrie reden in de richting van de Patijnweg. De eerste automobilist, een 49-jarige man uit de gemeente Reimerswaal moest remmen, waarna een 51-jarige vrouw tegen zijn auto botste. Daarna botste een 21-jarige man uit Goes tegen de auto van de vrouw. Niemand raakte gewond. Alledrie de auto's liepen schade op.

---- --