Elliott Masie op Moving Learning 2007 Utrecht


'S-HERTOGENBOSCH, 20070508 -- "Leren en opleiden moeten in de toekomst anders, sneller, meer flexibel en doelgerichter". Dat vindt Elliott Masie (56), een van de meest bekende deskundigen in Amerika op het gebied van opleiding en training. Elliott Masie is de belangrijkste gastspreker tijdens Moving Learning 2007, dat op 14 juni in Utrecht wordt gehouden. Moving Learning heeft zich in de afgelopen twee jaar zowel in Nederland als in Engeland - waar dezelfde conferentie op 13 juni in Londen plaatsvindt - ontwikkeld tot een platform voor professionals uit de opleidings- en trainingswereld, gericht op het uitwisselen van nieuwe ideeën, toekomstverwachtingen en visies voor leren en opleiden.

Niet dat Masie het klassikaal opleiden van mensen als helemaal uit de tijd beschouwt, maar voor hem staat vast dat de toenemende druk op prestatieverbetering, competentie, kennis en verhoging van productiviteit de toekomst van leren en opleiden van werknemers binnen bedrijven en organisaties drastisch zal veranderen.

Naast Elliott Masie geven ook andere ervaren opleidingsprofessionals uit bedrijfsleven en onderwijs hun visie op nieuwe manieren van leren, zoals Rob Creemers (Trendwatcher), Nick van Dam (Global Chief Learning Officer Deloitte) en Bob Mosher (Global Chief of Learning Strategy and Evangelism, LearningGuide Solutions).

Tijdens Moving Learning wordt ook aandacht besteed aan de ontwikkeling van nieuwe leermethoden en de betekenis van geïntegreerd leren op de werkplek als realiteit in een steeds veranderende moderne bedrijfsvoering, die voortdurend aanpassing en nieuwe kennis vereist.

Het programma is bestemd voor iedereen die verantwoordelijk is voor de ondersteuning van medewerkers bij veranderingstrajecten en - processen, en die geïnteresseerd is in informeel leren. Ook is het congres bedoeld voor professionals die binnen het onderwijs verantwoordelijk zijn voor innovatie en e-learning.