Mojo Concerts

Rode loper uit voor Justin Timberlake?

Als bij Paradiso de rode loper wordt uitgerold, dan is er wel iets heel bijzonders aan de hand. En dat was het ook, want als voorproefje van zijn nieuwe album Futuresex/Loveshow gaf Justin Timberlake afgelopen zomer een exclusief optreden in de Amsterdamse poptempel. Met nieuw funky songmateriaal (zoals de singles SexyBack en My Back) en verleidelijke charisma wond de superster alle aanwezigen om zijn vinger.

Voor iedereen die niet tot het selecte gezelschap van gelukkigen behoorde, is er goed nieuws: Justin komt terug! Zijn Futuresex/Loveshow World Tour doet zo'n dertig plekken overal ter wereld aan. Het bijzondere aan deze tournee is dat het podium in het midden van het veld staat. Hierdoor heeft iedereen een goed zicht op de verrichtingen van Justin himself, de 14-koppige band en de dansers. Naar alle waarschijnlijkheid geen rode loper deze keer, maar wèl een muzikaal en visueel spektakel dat iedereen lang zal heugen.

Zaterdag 16 juni 2007
Amsterdam ArenA - Amsterdam Zuidoost
Entree: E 50,-/E 48,-/E 46,-/E 43,-/E 39,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 19.30 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 4 november om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm) en de bekende voorverkoopadressen.