Fields of Rock 2007 naar Biddinghuizen

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

PERSBERICHT

MOJO Concerts, Delft, 27 november 2006

Fields of Rock verhuist in 2007 naar Biddinghuizen

Na een jaar afwezigheid is hét rock- en metalfestival Fields of Rock volgend jaar weer terug. De derde editie van Fields of Rock vindt op 16 & 17 juni 2007 plaats op het Evenemententerrein Walibi World te Biddinghuizen. De voorgaande edities van Fields of Rock vonden plaats in het Goffertpark te Nijmegen. Het terrein in Biddinghuizen biedt echter kampeermogelijkheden, wat dan ook de voornaamste reden is dat voor Fields of Rock juist déze nieuwe locatie is gekozen. Het programma van Fields of Rock 2007, de ticketprijzen, de aanvangstijden en de start van de voorverkoop worden later bekend gemaakt.

Het is voor festivaldirecteur Rob Trommelen en zijn team, alsmede voor vele bezoekers van het festival, een langgekoesterde droom om van Fields of Rock een campingfestival te maken. Evenemententerrein Walibi World te Biddinghuizen is hiervoor de perfecte en mooiste locatie van Nederland. Vandaar dat iedereen volgend jaar mét tentje en rugzak richting de polder kan togen om aldaar te genieten van twee dagen en drie nachten de beste metalacts, de nieuwste rock en natuurlijk veel plezier op het campingfestival Fields of Rock. Op vrijdag 15 juni 2007 gaan de deuren van de camping open en deze zullen weer sluiten op maandag 18 juni. De exacte tijden laten we uiteraard nog weten.

Het programma van Fields of Rock 2007, de ticketprijzen, de aanvangstijden en de start van de voorverkoop laten we snel weten op www.fieldsofrock.nl. Hou deze website dus scherp in de gaten.

Voor meer informatie: www.fieldsofrock.nl

Mojo Concerts presenteert i.s.m. LOC7000events:

FIELDS OF ROCK 2007
16 & 17 Juni 2007
Evenemententerrein Walibi World, Biddinghuizen
Entree: TBA
Tijden: TBA
Start Voorverkoop: TBA

Fields of Rock 2007 wordt gesponsord door Grolsch.

Noot aan de redactie (