Ingezonden persbericht


Future Sex & Love-tour van Justin Timberlake doet Amsterdam Arena aan op 16 juni 2007

Samsung Mobile presenteert Justin Timberlake Future Sex & Love-show

Delft, 12 april 2007 - Samsung Mobile presenteert de Future Sex & Love Show van Justin Timberlake op 16 juni 2007 in de Amsterdam ArenA. De show van Justin Timberlake maakt deel uit van zijn Future Sex & Love-tour.

Samsung Mobile en mobiele operator Hi brengen samen 2 speciale Justin Timberlake pakketten op de markt. Bij de nieuwe Samsung U600 met Hi abonnement en de Samsung C260 met Hi PrePay krijg je leuke Justin Timberlake content cadeau en maak je bovendien kans op unieke concertkaarten en zelfs kaarten voor de Soundcheck Party voorafgaand aan het concert.

'De overeenkomst tussen Justin Timberlake en Samsung is dat beide stijl hebben en vernieuwend bezig zijn', stelt Paul Wilkens, Sales & Marketing Director Telecommunications Division van Samsung. 'Justin Timberlake staat met zijn energieke en sexy live-shows symbool voor Samsung. Kwaliteit zoekt elkaar op.'

Ruim voor zijn eenentwintigste verjaardag was Timberlake al een superster in de megasuccesvolle band NSync. De boyband verkocht wereldwijd meer dan 30 miljoen cd's. Met het album 'Justified' brak Timberlake solo door. Hij sleepte voor hits als 'Like I Love You', 'Cry Me A River' en 'Rock Your Body' Grammy's en MTV-awards in de wacht. Van zijn tweede album FutureSex / LoveSounds zijn inmiddels ook al diverse internationale superhits uitgekomen.

Samsung Electronics
Samsung Electronics is wereldwijd toonaangevend in geheugenchips, telecommunicatie, digitale media en digitale convergentietechnologie en één van de snelst groeiende merken ter wereld, met een merkwaardegroei van 186 procent in vijf jaar. Hiermee is Samsung het leidende merk in consumentenelektronica. De Koreaanse onderneming is 's werelds grootste fabrikant van TFT-/LCD-monitoren, kleurenbeeldschermen, televisies en geheugenchips. In 2006 behaalde Samsung een totale omzet van US$ 63,4 miljard en een nettowinst van US$ 8,5 miljard. Wereldwijd zijn bij Samsung 138.000 medewerkers actief in meer dan 124 kantoren in 56 landen. In de Benelux brengt Samsung telecommunicatieproducten, PC-randapparatuur, consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten op de markt. Ook ontwikkelt en levert Samsung Electronics Benelux totaaloplossingen voor zowel de consument als het bedrijfsleven, variërend van totaaloplossingen voor de woonkamer tot geavanceerde netwerken voor triple play-services. Samsung boekt in de Benelux jaarlijks een omzetgroei van 30 procent. Bij Samsung Electronics Benelux werken 145 personen, van wie 95 op het hoofdkantoor in Delft en 50 op de vestiging in het Belgische Vilvoorde. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen: 0900 20 20 088 (¤ 0,10 p/m) of terecht op de website: www.samsung.nl.