Jonge lezers op safari


25.04.2007 / 09:17 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Malmberg uitgeverij b.v.

Malmberg uitgeverij b.v.

Jonge lezers op safari

Op 16 en 17 juni a.s. kunnen leerlingen van basisscholen naar de Malmbergdagen in Safaripark Beekse Bergen. Abonnees van de jeugdtijdschriften van Malmberg krijgen dan gratis toegang onder begeleiding van een volwassene.

Voor jeugdige lezers van onder andere Sesamstraat Magazine, Bobo, Okki, Taptoe en National Geographic Junior zijn er tal van activiteiten te beleven. Zo kunnen zij kennismaken met kinderboekenschrijvers onder wie Francine Oomen en striptekenaars onder wie Gerard Leever (van Oktoknopie). Ook ontmoeten zij hun favoriete helden Bert & Ernie en Elmo. Het volledige programma is te bekijken op www.malmbergdagen.nl. Daar kunnen belangstellenden ook de gratis kaarten reserveren en de voorwaarden lezen.

Succes
Afgelopen jaar wist het evenement bijna 15.000 bezoekers te trekken. Niet alleen kinderen reageerden toen enthousiast, ook bij veel ouders kwamen goede herinneringen boven bij de herontdekking van Bobo, Okki en Taptoe. Dit jaar verwacht de organisatie 20.000 bezoekers te verwelkomen.

Uitgeverij Malmberg
Malmberg is een toonaangevende uitgeverij in het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en de beroeps- en volwasseneneducatie. Naast de vele lesmethodes, is Malmberg uitgever van Boektoppers en de tijdschriften Sesamstraat Magazine, Bobo, Okki, Jippo, Taptoe, Flo, Hello You! en National Geographic Junior.


---
Noot van redactie (