27e Vestia Open Charlois Judo Kampioenschap


05.06.2007 / 11:30 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Vestia rotterdam zuid

Vestia rotterdam zuid

http://www.vestia.nl/

Op zaterdag 16 juni organiseert SV Hagendoorn RZ aan de Slinge 19 in Rotterdam het 27e Vestia Open Charlois Judo Kampioenschap. Dit is het enige openlucht kampioenschap dat in Nederland gehouden wordt.

Rommelmarkt
Op het parkeerterrein van SV Hagendoorn RZ aan de rand van Zuidwijk wordt een tent als afdak opgezet waaronder de wedstrijden plaatsvinden. De wedstrijden worden gehouden in de leeftijdscategorieën van 4 tot 12 jaar. Het kampioenschap begint om 9.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Ook wordt er op het terrein een rommelmarkt gehouden, waarvan de opbrengst bestemd is voor de jeugd van SV Hagendoorn RZ. Voor beide evenementen is de toegang gratis, u bent van harte welkom!

Vestia hoofdsponsor
Vestia Rotterdam Zuid is ook dit jaar hoofdsponsor van het Open Charlois Judo Kampioenschap. Vestia voelt zich niet alleen verantwoordelijk voor de verhuur van woningen maar investeert ook in de wijken waarin zij actief is. Naast allerlei noodzakelijke voorzieningen zoals een medisch centrum en een Brede School, is het ook belangrijk om jongeren in de wijk een zinvolle vrijetijdsbesteding te bieden.

Over Vestia
Vestia Rotterdam Zuid is één van de 13 Vestia-corporaties. Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 72.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden van het land. Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe het bedrijf haar maatschappelijke taak vervult. Vestia werkt volgens het concernmodel. De 13 corporaties en de 4 vakbedrijven vormen de pijlers van het concern, waar in totaal 900 mensen werken.


---


Noot voor de redactie,