Ingezonden persbericht


Officiële opening DHL terminal Drachten

Graag nodigen wij u uit voor de officiële opening van de nieuwe DHL Express terminal in Drachten. De opening zal plaatsvinden op zaterdag 16 juni.

Zoals u weet is DHL Express al enige tijd bezig met een integratie en worden alle processen verder geoptimaliseerd, zodat wij nog beter aan de wensen van de klant kunnen voldoen. De eerste standaardterminal is klaar. In Drachten zijn de voormalige vestigingen Groningen en Leeuwarden samengevoegd in een nieuwe terminal. Het resultaat mag er zijn, wij zijn trots op onze nieuwe huisvesting.

De terminal in Drachten is de eerste terminal in Nederland die voldoet aan de nieuwe SEF standaard (Standard Equipement and Facilities) van DHL. De nieuwe standaard integreert productieprocessen en verbetert de goederenstroom. Tijdens een rondleiding kunt u kennismaken met de nieuwe procesvormen loose load en direct load.

Programma pers
09.45 - 10.00 uur Ontvangst pers 10.00 - 11.00 uur Rondleiding in de terminal 11.00 - 11.30 uur Officiële opening voor pers/ klanten door Fred Beljaars, CEO DHL Express Benelux 11.30 - 12.00 uur Interviewmogelijkheid

Aanwezig zullen zijn:

- De heer Fred Beljaars, CEO DHL Express Benelux
- De heer Harmen Stremler, Managing Director Operations, DHL Express Benelux
- De heer Jan Engels, Managing Director Marketing & Sales, DHL Express Benelux
- De heer Hans Kraaijenbrink, Managing Director BU Noord, DHL Express Benelux

Wij verzoeken u uiterlijk 12 juni te laten weten of wij op uw komst kunnen rekenen. Wij kijken uit naar uw komst.

Met vriendelijke groet,

DHL Express

Voor aanmelding en meer informatie:

Marc Visser
Media Relations Executive
DHL Benelux
Tel.: + 31 6 2242 1869
E-mail: marc.visser@dhl.com