Gemeente Roermond

Wijkpresentatie Roermondse Veld

Na het succes van vorig jaar organiseert gemeente Roermond ook dit jaar een wijkpresentatie op het plein voor het Laurentiuskwartier in het Roermondse Veld. Deze wijkpresentatie vindt plaats op 16 juni 2007. Tijdens een informatiemarkt met als motto 'Samen sterk voor een leefbare wijk' laten alle partners in de wijk zien op welke wijze ze actief zijn in het Roermondse Veld. De markt wordt om 13.00 uur geopend door wethouder Tilman Schreurs en duurt tot 16.00 uur.

Bewoners en instanties presenteren zich tijdens de markt in diverse stands aan het publiek. Zo laten verschillende bewonersgroepen aan de hand van allerlei activiteiten zien wat zij het afgelopen jaar hebben bijgedragen aan de leefbaarheid in de wijk. De gemeente Roermond, Wonen Zuid en Wonen Roer en Maas presenteren de plannen die nog op stapel staan. Ook Stichting Wel.kom, Politie Limburg-Noord, Katholieke Bond Ouderen en de Zonnewijzer presenteren zich en lichten hun initiatieven toe.

Het programma van de wijkpresentatie bestaat uit verschillende activiteiten voor kinderen en volwassenen en is doorspekt met optredens. De deelnemende organisaties zijn vooral geïnteresseerd in de suggesties en ideeën die u hebt over hetgeen de komende jaren nog in de wijk dient te gebeuren. De ondernemers aan het plein zijn deze dag ook ruim vertegenwoordigd en dragen bij aan een interessante, gezellige en bovenal feestelijke middag! Publicatiedatum: 06.06.2007 Bijgewerkt: 06.06.2007