Gemeente Lansingerland


Vakantiebaantjesbeurs voor jongeren tussen 14 en 23 jaar vakantiebaantjesbeurs op 16 juni

Op zaterdag 16 juni organiseert Stichting Jeugd en Jongerenwerk een Vakantiebaantjesbeurs voor jongeren uit Lansingerland in de leeftijd 14 t/m 23 jaar. De beurs vindt plaats in het Spectrum te Bergschenhoek.

De zaal is om 12.00 uur geopend. Hier kunnen jongeren op zoek naar een leuk vakantiebaantje. De inzet is om jongeren wegwijs te maken in het vinden van een (vakantie)baan.

In de zaal staan marktkraampjes die door verschillende bedrijven worden ingevuld. In ieder geval zijn aanwezig: Het CWI, uitzendbureau Perflexion, Randstad uitzendbureau en Stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden Holland.

Bij de kraampjes kunnen jongeren terecht voor informatie over reguliere vacatures, vakantiebaantjes en het maken van een CV. Verder heeft het jongerenwerk informatie over de jeugdactiviteiten die de komende zomerperiode worden georganiseerd.

Stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden-Holland organiseert de vakantiebaantjesbeurs om jongeren in Lansingerland te helpen aan een vakantiebaantje, of eventueel een vaste baan.

Voor meer informatie of vragen kunst u contact opnemen met de jongerenwerker in Lansingerland, Quint Wensveen, telefoon (06) 27048965.