Gemeente Heemskerk


dinsdag, 12 juni 2007

Buurtmiddag Boven de Baandert

Op zaterdag 16 juni zal de buurtmiddag van Projectteam Boven de Baandert plaatsvinden aan de Velst in Heemskerk.

Tussen 12 en 17 uur zijn er diverse activiteiten op het grote grasveld en op de parkeerplaatsen ter hoogte van de dansschool.

De mobiele voetbalarena staat opgesteld en Fred André organiseert samen met vrijwilligers de hele middag voetbalwedstrijdjes. Toon Gerrits (trainer bij AZ en Telstar) zal tussen 12 en 13.30 uur een voetbalclinic geven! Zelf je voetbalschoenen én bal meenemen: om
12 uur aanwezig zijn! Hij geeft deze clinics door het hele land en wie kent niet de techniek training van kappen en draaien? Grijp je kans en zorg dat je op tijd aanwezig bent.
Ga je liever keepen? Dennis André heeft er echt verstand van en geeft een keeperstraining voor de liefhebbers van het grovere werk. Heb je keeperhandschoenen én en bal? Neem mee en krijg les van een echte keeper. Misschien komt er nog een team dat kinderen voetbaltrucjes aanleert (zoals balletje hooghouden, de bal op je hoofd stilhouden enzovoorts).

Op het grasveld zal ook die middag een demonstratie handboogschieten plaats vinden, door Handboogvereniging Assumburg. Van 14.30 tot 15.30 kan je meedoen aan een workshop Djembé, gegeven door Javier Cordoba van Muziekschool Heemskerk. Verder is er schminken, een luchtkussen, de Spring op Groen bakfiets, gratis koffie, thee en limonade. Radio Heemskerk zal de hele middag uitzenden, er is een kinderkoor (om 13.00 uur, 14.00 uur en om 16.00 uur), toneel, schermdemonstraties en diverse kramen van organisaties als Vluchtelingenwerk, ReinUnie, Woon op Maat, het Geheugen van Heemskerk, Vrijwilligersorganisatie Gewoon Doen en natuurlijk het Projectteam. Ook kan je een bezoekje brengen aan de Talentenbak, want onbekend talent wordt gezocht!
Of bezoek de auto van de dierenambulance, de Engelse bus van Woon op Maat, maak een praatje met de wijkagenten of de buurtmeester of neem een kijkje bij Scoutinggroep Hellen Keller.

Ook is er een foto wedstrijd: probeer te raden waar in de buurt Boven de Baandert de foto's gemaakt zijn. Voor de beste `kenner van de buurt' is er natuurlijk een prijsje beschikbaar!

Voor meer informatie of vragen, kan je bellen met Ingrid Dudink, tel.
253054 of ingrid.dudink@remove-this.welschap.nl
---