Gemeente Capelle a/d IJssel

Skateboard evenement en panna toernooi op Amnestyplein.

Op zaterdag 16 juni wordt in Middelwatering een skateboard evenement gehouden op het Amnestyplein (naast het gemeentehuis). Dit wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. Professionele skateboarders beginnen om 14.00 uur met demonstraties, voorzien van deskundig commentaar. Daarna volgt een wedstrijd waaraan iedereen gratis kan meedoen. Je moet je wel even van te voren inschrijven. Dat kan ter plekke vanaf 13.30 uur.

Wie zich liever niet op een skateboard waagt, kan die dag meedoen aan het panna toernooi. Ook deze wordt om 14.00 uur op het Amnestyplein gehouden. Als je mee wilt doen kan jij je voor de aanvangtijd even melden bij de pannakooi.

Panna is een snelle manier van voetbal. Twee teams van twee personen spelen tegen elkaar. Hierdoor ontstaat spannend, snel en technisch voetbal. Een feest om naar te kijken.

Het skateboardevenement en het pannatoernooi worden georganiseerd door leerlingen van het Comenius College in samenwerking met het Brede School Netwerk (BSN).

Vanaf vrijdag 15 juni vindt Capelle Beach plaats op het Stadsplein. Capelle Beach maakt deel uit van de landelijke City Beach Tour. Op vier volleybalvelden worden vier dagen lang toernooien, clinics en jeugdactiviteiten georganiseerd. Op zondag 17 juni wordt dit afgesloten met landelijke eerste divisiewedstrijden en een beach voetvolley toernooi. Zie verder in dit blad de Sportief Capelle pagina voor het complete programma of www.sportiefcapelle.nl