Ingezonden persbericht


Nieuwsbericht

Hilversum, 13 juni 2007

Ruben nicolai presenteert zaterdag kebab tv

Aanstaande zaterdag presenteert Sophie Hilbrand samen met Ruben Nicolai de derde aflevering van Kebab TV. Ruben neemt voor deze aflevering even de plaats in van Sander Lantinga. Elke week tussen 22.40 uur en 23.45 uur presenteren de BNN-presentatoren op 3 Kebab TV, een ongeorganiseerde live-talkshow vanuit een kebabzaak aan de boulevard van Scheveningen.

Sophie en Ruben ontvangen in kebabzaak Masada de gasten Jamai en Ali B. Deze laatste trakteert de klanten van de kebabzaak en voorbijgangers ook op een optreden. Daarnaast blikken Sophie en Ruben terug op de Mr. Gay verkiezing. Natuurlijk is er ook weer een Kebabe en Hepie en Hepie zingen nog eenmaal hun klassieker: 'Ik lig op mijn kussen stil te dromen'. Het Hasselhoff-item van deze week is een surfplank. Aan het publiek om deze in te ruilen voor iets beters!

Iedere zomerse zaterdagavond gaan de deuren van de kebabzaak open en worden verwachte en onverwachte gasten op verrassende wijze geïnterviewd. Toevallige voorbijgangers worden uitgedaagd en mogen actief meedoen aan het programma. Er wordt gezongen, er worden zomerse spelletjes gespeeld en iedere week gaan ze op zoek naar een mooiere prijs die David Hasselhoff moet overhalen om bij hun een broodje Kebab te komen eten.

Meer informatie: BNN Communicatie
Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl