Gemeente Zaanstad

12-06-2007

Waar vroeger het vuil van Zaanstad werd verzameld, laten straks jongeren uit Zaanstad zien wat ze kunnen op het gebied van dans, toneel, zang en rap. Dit totaalspektakel vindt plaats op 16 juni a.s. op de Belt in Inverdan.

De organisatie is in handen van Regio Events, het evenementenbureau van het Regio College. Sinds april hebben zij via allerlei kanalen jongeren uitgenodigd zich op te geven voor dit spektakel. Twintig acts hebben zich aangemeld. Aan de hand van ingezonden demo's, filmpjes en foto's heeft Regio Events samen met het ISH-institute de elf beste acts geselecteerd. Zij zijn afgelopen periode getraind en begeleid door de professionals van het ISH-institute, het opleidingsinstituut voor multidisciplinair theater uit Amsterdam. Op 16 juni laten zij het gezamenlijke resultaat zien.

Vanzelfsprekend is ook de pers van harte welkom.

Datum: 16 juni 2007

Plaats: De Belt (naast het Regio College, Cypressehout 99, Zaandam)

Inloop: 20.30 uur

Aanvang: 21.00 uur

Afterparty : 23.30 uur

Het evenement `Het vuil, de stad en het wonder' is mogelijk gemaakt door de gemeente Zaanstad, NS en Parteon in het kader van de Sociale Veiligheid om Inverdan ook tijdens de bouw veilig en sfeervol te houden.