Mojo Concerts

29-11-2006

Fields of Rock verhuist naar Biddinghuizen

Na twee succesvolle edities was het in 2006 angstvallig stil aan het Fields of Rock-front. Maar in 2007 is hèt toonaangevende rock- en metalfestival helemaal terug... in een nieuwe opzet: Fields of Rock wordt een tweedaags festival. En een andere belangrijke wijziging: de bosrijke omgeving van het Nijmeegse Goffertpark wordt verruild voor het polderlandschap van Evenemententerrein Walibi World in Biddinghuizen.

Reden voor de verhuizing is de langgekoesterde wens van festivaldirecteur Rob Trommelen en zijn team bezoekers de mogelijkheid te bieden te kamperen op het festivalterrein. En dan is het Biddinghuizense terrein de enige aangewezen plek om dit plan te realiseren.

Wat er op het programma van Fields of Rock staat, houden we nog even geheim. Maar hou de Fields of Rock site in de gaten, of nog beter: geef je hier op voor de Fields of Rock Nieuwsbrief waarmee je automatisch op de hoogte wordt gehouden van het laatste nieuws wat betreft programma, entreeprijzen en start voorverkoop. Verheug jij je ook al op het twee dagen en drie nachten durend woest rock- en metalavontuur?

Mojo Concerts presenteert i.s.m. LOC7000events:
Fields of Rock
Zaterdag 16 en zondag 17 juni 2007
Evenemententerrein Walibi World - Biddinghuizen
Entree, tijden en start voorverkoop worden z.s.m. bekend gemaakt.

Fields of Rock wordt gesponsord door Grolsch.