Gemeente Teylingen

op 16 juni

Teylinger wijkmarkt in Het Lage Land op 16 juni

07 juni 2007

PERSBERICHT 7 juni 2007 - Op zaterdag 16 juni a.s. organiseert het gemeentebestuur van Teylingen een wijkmarkt in Het Lage Land in Warmond. Bewoners van dit gebied kunnen tussen 11.00 en 13.00 uur in de Kaagsociëteit informeel met de leden van de gemeenteraad en het college van gedachten wisselen. Alle bewoners van het Lage Land zijn van harte welkom.

De wijkmarkt is een initiatief van de gemeenteraad. De raad wil het `raadhuis' uit en bewoners de gelegenheid geven met de raad te praten. Raad en college vinden het belangrijk om in gesprek te komen met inwoners en belanghebbenden. Binnen twee jaar gaat het gemeentebestuur ook alle andere wijken in Teylingen bezoeken.

De wijk in, vanaf 9.00 uur

Bewoners hebben plekken aangegeven die zij het gemeentebestuur willen laten zien. Voorafgaand aan de wijkmarkt, zullen raad- en collegeleden in groepen het gebied intrekken om aandachtspunten te bekijken.

Wijkmarkt, van 11.00 tot 13.00 uur

Inwoners krijgen volop de gelegenheid hun mening te geven tijdens de wijkmarkt in de Kaagsociëteit, Sweilandpolder 8 te Warmond. Bijvoorbeeld over de dienstverlening van de gemeente en de toekomst van het Lage Land. De wijkmarkt is een mogelijkheid om in een informele sfeer kennis te maken met de raads- en collegeleden van de gemeente Teylingen.

In maart heeft de eerste Teylinger wijkmarkt plaatsgevonden in Voorhout. Inwoners hebben het contact deze middag gewaardeerd met een 8, zo blijkt uit de evaluatie. De gemeente heeft al 80% van de ruim 250 aandachtspunten van die middag afgehandeld.

Grote opkomst bij 1e Teylinger wijkmarkt in Voorhout