KNMG

Open dag en opening Domus Medica!

Nu bijna alle organisaties hun intrek in de nieuwe Domus hebben genomen, is het tijd voor een feestje! Op zaterdag 16 juni vindt de Open Dag plaats van 10.30 tot 16.00 uur. U bent van harte welkom om het nieuwe pand te komen bekijken. Dat kan op elk willekeurig moment tussen 10.30 en 16.00 uur.

De officiële opening van het pand vindt een paar dagen later plaats, op woensdag 20 juni vanaf 14.00 uur. Hare Majesteit Koningin Beatrix verricht de officiële opening, die primair bedoeld is voor genodigden van alle verenigingen in huis.

Tijdens de Open Dag op 16 juni worden er doorlopend activiteiten georganiseerd, ook voor de jongere kinderen. Er is een springkussen aanwezig, u kunt de foto's van de bouw van Domus Medica bekijken in een tentoonstelling en ook het muzikale entertainment ontbreekt niet. Naast de verschillende activiteiten is er achtergrondinformatie beschikbaar om op eigen gelegenheid een ronde door het gebouw te lopen. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. Die dag is de parkeergarage en (bijna) het hele pand vrij toegankelijk. Voor de catering is het belangrijk dat u zich van te voren aanmeldt. Dat kan via http://opendag.domusmedica.nl.

Laatst gewijzigd: 01-06-2007