TROS

Hilversum, 13-06-2007
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 16 juni
Radio 2 - 16.00 uur

GASTEN IN TROS MUZIEKCAFÉ OP ZATERDAG 16 JUNI

Zaterdag 16 juni ontvangt Daniël Dekker weer vele muzikale talenten uit binnen- en buitenland in zijn TROS MUZIEKCAFÉ. De volgende artiesten treden live op:

Charlie Dée. Op jonge leeftijd schreef ze al liedjes, componeerde ze muziek op de piano en ze studeerde aan het Rotterdams conservatorium. Daar zat ze samen met Anouk in dezelfde studiegroep. In 2004 won ze de Grote Prijs van Nederland in de categorie 'singer/songwriter.

The Tellers is een Belgische band die popfolk brengt met een hoog rockgehalte. De band bestaat uit de twintigers Ben Bailleux-Beynon (zang, gitaar) en Charles Blistin (gitaar, piano, bas). Het duo componeert laidback melancholische ballades op een mooie en eigenzinnige wijze.

Lobi Traoré & Joep Pelt. De muziek van Joep Pelt heeft zijn wortels in de Afrikaans Amerikaanse Songster traditie, maar smaakt tevens naar rock, gospel, funk, folk en regelrechte hysterie! Hij komt samen met "Bambara Blues"-koning Lobi Traoré uit Mali.

Hermine Deurloo. Na haar studie aan het Conservatorium (op altsax) kreeg ze voor Sinterklaas een chromatische mondharmonica kado. Het was liefde vanaf de eerste toon. Inmiddels is ze op dit instrument een veelgevraagde solist en studiomuzikant.

Je bent van harte welkom om op zaterdagmiddag de live-uitzending bij te wonen in PANAMA, Oostelijke Handelskade 4 in Amsterdam.

Presentatie: Daniël Dekker.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl