Politie Gelderland-Zuid

Man aangehouden na poging doodslag

Nijmegen, 16-06-2007 o Zaterdagochtend is een 18-jarige Nijmegenaar aangehouden op verdenking van poging tot doodslag c.q. zware mishandeling op een 21-jarige plaatsgenote. De man meldde zich telefonisch bij de politie na zijn daad. Hij is om 06.30 uur op de Van IJpenbroekweg aangehouden. Het mishandelde slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht voor behandeling.

Vanmorgen vroeg werd de vrouw door de verdachte zonder enige aanleiding op de Van IJpenbroekweg/ Spijkerhofweg van haar fiets getrokken en ernstig mishandeld. Een krantenbezorgster hoorde de vrouw gillen en probeerde de verdachte te stoppen in zijn handelingen. Deze ging er vandoor op zijn fiets en gaf zich even later telefonisch bij de politie aan.

Onderzoek

Het slachtoffer is voor behandeling van haar verwondingen naar de eerste Hulp vervoerd. Zij doet deze ochtend aangifte bij de politie. Op dit moment is de zaak nog volop in onderzoek bij de recherche. De verdachte is ingesloten en de technische recherche doet onderzoek.

Getuigenoproep

Hebt u informatie over deze zaak en nog niet met agenten gesproken? Bel dan de politie via telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie melden via telefoonnummer 0800-7000 bij "Meld Misdaad Anoniem".

Laatst gewijzigd 16-06-2007 10:31 | © Politie Gelderland-Zuid |