Politie Zeeland


---


O-2013-2007. Auto tegen hekwerk in Heinkenszand
Zaterdag om 02.44 uur is in Heinkenszand in de Julianastraat een auto tegen een hekwerk gebotst.
De 28-jarige bestuurder uit Arnhem verloor de controle over zijn personenauto en botste tegen een hek. Ook raakten bomen en beplanting beschadigd. De bestuurder is niet gewond geraakt.

W-2014-2007. Ruit vernield in Vlissingen
Bij een winkel in de Scheldestraat in Vlissingen is afgelopen nacht rond 04.25 uur een ruit vernield.
Een getuige verklaarde drie jongens te hebben zien lopen. Een van hen pakte een fiets en gooide deze tegen de ruit. Op de hoek Scheldestraat/Kasteelstraat gooide dezelfde jongen weer een andere fiets tegen een ruit. Deze ruit sneuvelde niet.

W-2015-2007. Drie jongens aangehouden in Middelburg
Politie Zeeland heeft afgelopen nacht drie jongens aangehouden wegens vernielingen aan auto's in de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg.
De drie jongens, 15 16 en 17 jaar oud en afkomstig uit Vlissingen, zijn om 02.33 uur op de Nieuwe Vlissingseweg aangehouden naar aanleiding van een melding van een opmerkzame ooggetuige. De drie bekenden dat zij tegen autospiegels hadden getrapt en zijn bereid de schade te vergoeden.

O/W-2016-2007. Rijbewijzen ingevorderd in Kapelle en Middelburg
Vrijdag is in de Mauritsstraat in Kapelle om 21.32 uur het rijbewijs ingevorderd van een 32-jarige man uit Kapelle wegens het rijden onder invloed van alcohol.
De man had ruim 3x de toegestane hoeveelheid genuttigd en viel op door zijn rijgedrag.

Zaterdag rond 05.10 uur werd in Middelburg een 46-jarige vrouw uit Terneuzen op de Poelendaelesingel betrapt wegens het rijden onder invloed van alcohol.
Ook zij viel op door haar rijgedrag en reageerde in eerste instantie niet op een stopteken van de politie. Na ongeveer tien blaaspogingen bleek dat de vrouw teveel alcohol had genuttigd. Eenmaal op het politiebureau aangekomen lukte het niet meer een ademanalyse af te nemen. Met instemming van de vrouw in overgegaan op een bloedproef. Haar rijbewijs is ingevorderd.

W-2017-2007. Woninginbraak in Biggekerke
Tussen vrijdag 11.00 uur en 19.30 uur is in een woning aan de Klaasseweg in Biggekerke ingebroken.
Er is een fotocamera weggenomen waarvan de waarde nog onbekend is. Men is de woning binnengekomen door een raam te forceren.

Z-2018-2007. Man aangehouden in Terneuzen
Politie Zeeland heeft een man aangehouden in de Nieuwstraat in Terneuzen om 02.01 uur wegens betrokkenheid bij een vechtpartij.
Terwijl de politie de vechtende personen probeerde te scheiden bleef de 41-jarige man uit Terneuzen een andere man aanvliegen en is hierop aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.


---- --