Frettenwandeling en speelmiddag


HEELWEG, 20070521 -- Op zaterdag 16 juni 2007 organiseert de landelijke frettenvereniging "Frettig Gestoord" een frettenspeelmiddag met frettenwandeling. Deze dag wordt gehouden in De Radstake in Heelweg.

Het wordt een sportieve middag voor fret en baas. Er is een fotospeurtocht uitgezet die de fretten met hun baasjes kunnen lopen. Het zal een tocht worden vol verrassingen, een heuse uitdaging voor de schatgravers onder hen.
De speurtocht kan op verschillende tijden tussen half twee en half 4 gestart worden. Voor de beste speurneuzen zal een sportief prijsje te verdienen zijn.
Dat wordt dus flink oefenen voor 16 juni

Voor de minder sportieve fretten of voor de fretten die al lekker gewandeld hebben staat er natuurlijk de grote frettenspeelbak klaar. Hierin kunnen de fretten naar hartelust stoeien. Voor de bezoekers is er een informatiestand waar vragen over fretten, over de opvang en over de vereniging beantwoord kunnen worden. En er zijn vele leuke frettenspulletjes te koop. Het verzorgingshoekje zal ook weer aanwezig zijn, waar onder andere nagels geknipt en oren schoongemaakt worden.

Zaterdag 16 juni 2007
De Radstake
Twente route 8
7055 BE Heelweg

Van 13:00 uur tot 16:00 uur
Toegang ¤ 1,00 per persoon
Leden gratis (2 volwassenen en kinderen tot 12 jaar)

Meegenomen fretten moeten zijn ingeënt.
De enting mag niet meer dan 1 jaar oud zijn en het entingsboekje moet getoond kunnen worden. Neem geen ADV-verdachte fretten of kooigenoten mee naar de frettendag.

Meer informatie over de frettenvereniging op: www.frettiggestoord.nl
Meer informatie over de frettenwandeling: www.frettiggestoord.nl/meeting/frettendag.html





Ingezonden persbericht