Nationale Scootmobiel Dag op 16 juni 2007


Evenement voor alle scootmobielrijders van Nederland

DEVENTER, 20070606 -- De Gehandicaptenraad Deventer organiseert voor de 4e keer de Nationale Scootmobiel Dag voor scootmobielrijders op zaterdag 16 juni 2007 in Deventer. Erica Terpstra zal aanwezig zijn tijdens de finish van dit evenement voor het overhandigen van een cheque van het Monuta Charity Fund waarmee dit evenement in stand kan worden gehouden.

Er zijn twee prachtige tochten uitgezet voor scootmobielrijders in en om Deventer; een korte van 15 km en een lange van 25 km. De korte tocht start rond 10.30 uur en de lange tocht rond 11.30 uur. Start en eindpunt van de tochten is aan de Diepenveenseweg 149 in Deventer. Deelname kost 5,- euro.
Meer informatie is telefonisch beschikbaar bij mevrouw G. Bosman, bureauvoorlichtster van de Gehandicaptenraad Deventer e.d.
Telefoon (06) 18 80 88 75

Tijdens dit evenement in Deventer wordt de Scootmobielsticker tegen gereduceerd tarief aangeboden (9,50 euro i.p.v. 11,45 euro).

foto van scootmobiel met stickerDe Scootmobielsticker is een ronde, rood-witte, reflecterende sticker die op de rugleuning van de scootmobiel wordt bevestigd. Doel van de sticker is het vergroten van de persoonlijke en passieve veiligheid van de scootmobielberijder op de openbare weg. Zodra de lampen van een achterop komend voertuig op de sticker schijnen wordt deze zichtbaar en hiermee ook de scootmobiel.
Het product is gemaakt van hoogwaardige kunststof met Europese (ECE 104) normering en mag met toestemming van de Rijksdienst van Wegverkeer (RDW) worden gebruikt.

Meer informatie over de Scootmobielsticker is beschikbaar op de website www.scootmobielsticker.nl