Ingezonden persbericht

Persbericht Stichting PANN Utrecht

'Een holebi feestje met de professionaliteit en allure van een mega evenement'

Mega PANN-Feest 2007 grootste holebi feest met 3000 bezoekers!

Zaterdag 16 juni presenteert Stichting PANN het Mega PANN-Feest 2007; het grootste feest in Nederland voor homo's, lesbo's, hetero's en anderen. Sinds 1994 is dit mega evenement ook dè feestelijke openingsknaller voor het MidZomerGracht festival. Dit jaar zet PANN de bloemetjes weer onbescheiden buiten. Het Mega PANN-Feest 2007 barst los in maar liefst drie toplocaties aan de Utrechtse Oudegracht en plaatst spectaculaire artiesten op diverse podia.

Sprookjes bestaan niet. Zeg dat nog maar eens als je op Mega PANN 2007 bent geweest. In Tivoli, Winkel van Sinkel en City Hall/Arena verwelkomt PANN drieduizend bezoekers in sprookjesachtige sferen. Met één kaartje reis je van locatie naar locatie. Sfeervolle bootjes varen 's nachts door de grachten van de oude binnenstad en vervoeren je in stijl van de ene club naar de andere.

Locatie 1: Tivoli

PANN heeft voor Tivoli artiesten in handen die zij al eerder probeerde te strikken, maar dit jaar staan ze dan toch echt op het podium! Traditiegetrouw worden de namen nog niet prijs gegeven. PANN laat wel weten dat er niemand in Nederland is die ze niet kent. Naast dit optreden staat ook een tweede indrukwekkende act op de agenda. Een swingende souldiva die bekend staat als podiumbeest!

Voor, tussen en na deze shows staan de eigen DJ's van PANN achter de knoppen van de draaitafels. De alom bekende PANN-muziekstijl, dansmuziek van de nu en de laatste decennia, klinkt hier uit de speakers.

Locatie 2: Winkel van Sinkel

Uit de Winkel van Sinkel dreunt er clubhouse verzorgd door de PANN-DJ's. De (inter)nationale gast DJ's voor de avond zijn Miss Monica en Lacroix. Na het Mega PANN-Feest succes van vorig jaar weet Miss Monica precies wat er nodig is voor een onvergetelijk Mega PANN-Feest 2007. Ze staat internationaal bekend om haar stevige draaistijl en met de vocale ondersteuning van Miss Bunty is totaal-los-uit-je-dak-gaan de enige optie.

DJ Lacroix is alom bekend van de vermaarde Rotterdamse club NOW&WOW en zijn eigen gayfeest 'Liberated'. Als finishing touch verrijkt Rachel Grace met haar veelbesproken improvisaties op viool de fantastische Winkel van Sinkel nacht tijdens het Mega PANN-Feest 2007.

In de kelder van de Winkel van Sinkel verzorgt KITTY in samenwerking met PANN mega alternatieve muziek. KITTY is al jaren een bekend feest in de Utrechtse uitgaansscene. Deze organisatie staat voor het betere alternatieve geluid, een gemengd publiek en een relaxte sfeer; een ideaal een-tweetje tussen KITTY en PANN!

Locatie 3: City Hall/Arena

City Hall/Arena mag in dit rijtje van Utrechtse topclubs niet ontrbreken! In de zes aaneengeschakelde middeleeuwse kelders klinkt tijdens het Mega PANN-Feest 2007 een zeer gevarieerd aanbod van muziekstijlen.

Direct bij binnenkomst keer je met de muziek terug naar nostalgische tijden: de 80's are here and queer! Grote en kleine acts passeren de vele verschillende zalen met de prettige knallers als Kylie, Madonna, Cher, Pointer Sisters, Dolly Dots en andere vrolijke 'homo top 100' hits.

Sprookjes bestaan en PANN laat ze je beleven ... tot 16 juni op Mega PANN 2007!

Het jaarlijkse Mega PANN-Feest is altijd ruim van tevoren uitverkocht; wees er daarom op tijd bij. Kaarten voor het Mega PANNFeest zijn eenvoudig online te kopen via www.pann.nl en verkrijgbaar bij de kassa in Tivoli (adres: Oudegracht 245 in Utrecht).

Belangrijk!

Bij het kopen van je toegangskaartje voor het Mega PANN-Feest 2007 kies je voor een startlocatie. Hier blijf je tot na de optredens (circa 00.30 uur). Daarna kun je met hetzelfde kaartje wisselen tussen de drie locaties.

Meer info

www.pann.nl

info@pann.nl

Locaties

Tivoli - Oudegracht 245

Winkel van Sinkel - Oudegracht 158 a/d werf

City Hall/Arena - Stadhuisbrug 3 (onder het stadhuis)

Datum en tijden

Datum: zaterdag 16 juni 2007

Tijden: 21:30 tot 05:00 uur

Starttijden artiesten: diverse artiesten starten hun optredens vanaf 22.30 uur. Kijk op www.pann.nl voor de exacte tijden en meer informatie.

Voorverkoop

Toegangskaarten voor alle startlocaties zijn eenvoudig online te kopen via www.pann.nl en via de kassa van Tivoli (adres: Oudegracht 245 in Utrecht).

Prijzen

Prijs startlocatie Tivoli ¤ 15,00

Prijs startlocatie Winkel van Sinkel ¤ 12,50

Prijs startlocatie City Hall/Arena ¤ 10,00