Gemeente Wijk bij Duurstede

Instuif aangepast sporten 16 juni 2007 in de Hordenhal

De "Instuif aangepast sporten" is een instuif die wordt georganiseerd door de gemeente Wijk bij Duurstede in samenwerking met Sportservice Midden-Nederland en lokale sportverenigingen. De instuif is bedoeld voor mensen met een lichamelijke functiebeperking en/of chronische beperking. Op zaterdag 16 juni zijn er sportaanbieders vanuit de omgeving Wijk bij Duurstede in de sporthal aanwezig, die speciaal voor u verschillende sporten aanbieden. Ook zijn er bij de instuif professionele hulpverleners aanwezig. De toegang is gratis en de sporten zijn zeer afwisselend. Aan het einde van de ochtend krijgt u een beweegwijzer mee: hierin staan de gegevens van de sportverenigingen waar u zich aan kunt melden. Zo kunt u op uw gemak het sportaanbod bekijken.

Behoort u tot de beschreven doelgroep, bent u tussen de 18 en 60 jaar en kunt u minimaal 30 minuten per dag bewegen? Kom dan langs op zaterdag 16 juni a.s. naar de instuif aangepast sporten. De instuif start om: 10.00 uur
De instuif eindigt om: 12.00 uur
Locatie: Hordenhal, Sluishoofd 1, Wijk bij Duurstede

Net zoals iedereen, sporten mensen met een beperking voor hun ontspanning en plezier. Het is een leuke en waardevolle vrijetijdsbesteding. Naast het plezier en de gezondheid heb je er profijt van in het dagelijkse leven. Door het sporten leer je nieuwe mensen kennen, word je actief betrokken bij de vereniging en kun je je helemaal uitleven op je eigen niveau. Sport draagt bij aan een grotere zelfwaardering en zelfstandigheid.

Behoort u tot de beschreven doelgroep? Trek dan uw sportschoenen aan en kom kennismaken met het sportaanbod voor aangepast sporten in de gemeente Wijk bij Duurstede. U bent van harte welkom op zaterdag 16 juni!

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op met Chantal Homan of Maybritt van Midden op maandag, dinsdag of woensdagochtend via tel. 595595.