Senternovem


Bijeenkomst BUS voor milieuadviesbureaus

Aanvangsdatum

18-06-2007

Op 18 juni organiseert Bodem+ op verzoek van het Ministerie van VROM een informatiebijeenkomst over de aangepaste Regeling uniforme saneringen. De bijeenkomst is bedoeld voor ingenieursbureaus en milieukundig adviesbureaus die in de praktijk regelmatig direct of indirect betrokken zijn bij bodemsanering.

Programma
De bijeenkomst wordt gehouden in het vergadercentrum Jaarbeurs in Utrecht. De middag begint om 13.30 met de plenaire sessies en daarna workshops /cases.

Tijdens de bijeenkomst presenteren Willem Kattenberg, van het Ministerie van VROM, en Johan van der Gun, van het bureau BodemBeheer BV, de aspecten van de Gewijzigde regeling. Daarbij ligt de nadruk niet alleen op het informeren, maar ook op de toepasbaarheid van de Gewijzigde Regeling in de praktijk. Met name "hoe om te gaan met verontreinigingen op plaatsen die niet bereikbaar zijn" wordt aan de hand van een praktijkcase uitgelegd. Uiteraard is er ruime mogelijkheid voor discussie en het stellen van vragen. Het programma wordt afgesloten met een borrel.

Aanmelden
U kunt zich tot uiterlijk 1 week voor de bijeenkomst opgeven bij (bodemplus@senternovem.nl) met de namen van de deelnemende personen. Er is plaats voor maximaal 70 personen; per organisatie kunnen maximaal twee personen zich aanmelden. Na aanmelding ontvangt u alle benodigde gegevens over aanvangstijden en de exacte locatie.

Voor vragen kunt u contact opnemen met mw. E. van Engelen (telefoonnummer 070 - 373 56 49).

Locatie

Jaarbeurs te Utrecht

Toegangsprijs

geen