Senternovem


Marktdag biobrandstoffenbeleid

Aanvangsdatum

18-06-2007

18 juni van 10.00 uur - 17.00 uur

Het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (VROM) en het programma GAVE van SenterNovem organiseren op 18 juni 2007 een marktdag over biobrandstoffenbeleid. De vertaling van de duurzaamheidscriteria naar het biobrandstoffenbeleid is een actueel en belangrijk onderwerp. VROM en GAVE willen hier graag met u over in gesprek.

De marktdag zal dan ook niet alleen in het teken staan van de laatste ontwikkelingen van het biobrandstoffenbeleid; er is tevens een nadrukkelijke uitnodiging aan de aanwezigen om feedback te geven over de beleidsrichtingen vanuit hun kennis en ervaringen met (bio)brandstoffen.

Paul Hofmeijer van VROM zal nader ingaan op de beleidsbrief over de implementatie van de duurzaamheidscriteria in biobrandstoffen. Onderwerpen als het Nederlands beleid, 10% biobrandstoffen in 2020 en de Fuel Quality Directive in 2007 zullen aan de orde komen. En hoe past deze beleidsbrief nu in de algemene Schoon & Zuinig doelstellingen?

Daarna zal er volop gelegenheid zijn om te discussiëren over de rapportage van duurzaamheid en alle marktontwikkelingen op het gebied van biobrandstoffen. Wat betekent dit voor u? Wat zijn hier de gevolgen van? Graag praten wij hier 18 juni met u over.

De marktdag is op 18 juni in de Media Plaza te Utrecht, van 10.00 uur tot 17.00 uur. U kunt zich voor dit evenement aanmelden via de website www.senternovem.nl/gave. Hier vindt u ook het complete programma. Deelname is gratis.

Tot ziens op 18 juni!

Locatie

Media Plaza te Utrecht

Toegangsprijs

Gratis