Gemeente Aalten


11-06-2007
Extra hoorzitting commissie ROWM dd. 18 juni 2007 Aan de orde komen: bestemmingsplan Kobus II, hezr. 2007 en structuurvisie Dinxperlo-De Heurne

Uitnodiging
Op maandag 18 juni a.s. wordt een extra hoorzitting van commissie ROWM gehouden. De vergadering is in het gemeentehuis, locatie Raadhuisstraat te Dinxperlo, begint om 19.00 uur en is openbaar.

U bent van harte welkom.

19.00 uur
3. Voorstel tot het ongewijzigd vaststellen van het bestemmingsplan Kobus II, herziening 2007.
Tegen het bestemmingsplan Kobus II zijn door verschillende personen zienswijzen ingediend. De raadscommissie Ruimtelijke Ordening, Openbare Werken en Milieu gaat de indieners van de zienswijzen horen. Vervolgens dient de commissie advies hierover aan de raad op te stellen.

20.30 uur
4. Voorstel tot gewijzigde vaststelling van de structuurvisie Dinxperlo - De Heurne.
Tegen het voorstel tot gewijzigde vaststelling van de structuurvisie Dinxperlo - De Heurne zijn door verschillende personen zienswijzen ingediend. De raadscommissie Ruimtelijke Ordening, Openbare Werken en Milieu gaat de indieners van de zienswijzen horen. Vervolgens dient de commissie advies hierover aan de raad op te stellen.

Ter inzage stukken.
Al de stukken, die op dit onderwerp betrekking hebben en ook de stukken van de andere agendapunten liggen tot aan de vergadering gedurende kantoortijd voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis van Aalten.