Demonstratie ultrastille rubberen wegdekken met Minister Eurlings

Maandag 18 juni 2007 demonstreert het Innovatieprogramma Geluid van Rijkswaterstaat op de N60 bij Kloosterzande (Zeeuws-Vlaanderen) twee bijzondere maatregelen op het gebied van geluidsreductie. Beluisterd kan worden welk effect (speciaal geïmporteerde) ultrastille rubberen wegdekken hebben op de geluidsreductie. De drie rubberen wegdekken zijn onderdeel van veertig proefvakken die op de N60 zijn aangelegd. Bovendien wordt duidelijk welk extra effect kan worden verkregen wanneer een auto met stille banden is uitgerust. De demonstratie vindt om 11.30 uur plaats in aanwezigheid van Minister Eurlings.

Het programma voor 18 juni ziet er als volgt uit:

11.15 uur Vertrek per bus vanaf parkeerterrein

(auto op kop van terrein parkeren en overstappen in bus)

11.30 uur Demonstratie stille banden op ultrastille wegdekken in aanwezigheid van Minister Eurlings

11.45 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen

Wij horen graag uiterlijk vrijdag 15 juni of u aanwezig bent op maandag 18 juni. Om u op te geven voor de demonstratie van de ultrastille rubberen wegdekken en banden kunt u een email sturen naar karlijn.vander.lelij@rws.nl. Aanmelden is noodzakelijk omdat u in verband met de veiligheid vanaf de parkeerplaats verder wordt vervoerd per bus. Graag ook eventuele interviewverzoeken vooraf doorgeven.

U kunt uw auto parkeren bij het directieverblijf bij de proefvakken N60, Perkpolderhaven 3, 4588 RB Walsoorden (Gemeente Hulst) . Op verzoek kan per email een plattegrondje worden toegestuurd.

Noot voor redacties (